Accesorii

#incaltaminte #stil #stil vestimentar #stil feminin #fshoes

Gaseste incaltamintea potrivita stilului tau vestimentar cu Fshoes!

A sosit momentul sa pui punct erei in care iti alegi incaltamintea intamplator si constati apoi ca iar nu ai cu ce sa te incalti. Cel mai cool magazin online de incaltaminte pentru femei, FShoes, iti ofera recomandari utile pentru alegerea pantofilor, botinelor sau a cizmelor ideale pentru tine, in functie de personalitatea ta si stilul vestimentar care te caracterizeaza.

Proiectul FShoes, desfasurat in colaborare cu Acasa.ro, te ajuta sa afli ce spun hainele tale despre tine, astfel incat sa gasesti exact acele piese de incaltaminte care sa iti completeze in mod ideal tinutele vestimentare. Intra in jocul FShoes si specializeaza-te in alegerea celor mai inspirate piese de incaltaminte pentru stilul tau propriu de a te imbraca.


Cum iti gasesti incaltamintea-pereche

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina proiectului FShoes, unde te asteapta un test simpatic despre personalitatea si stilul tau vestimentar.

Vei gasi aici un dressing virtual, cu 9 fotografii sugestive si mesajul "Alege 3 poze preferate din dressing". Asculta-ti instinctul si combina-le dupa bunul plac, astfel incat sa ti se realizeze rapid un profil personal de stil.

Vei obtine imediat un status personalizat, in care FShoes iti recomanda incaltamintea potrivita stilului tau vestimentar. Alaturarea fotografiilor alese de tine iti dezvaluie daca te regasesti in stilul casual, sport, elegant etc., oferindu-ti mai multe optiuni de piese de incaltaminte care te caracterizeaza si se potrivesc perfect modului in care te imbraci.

Astfel, daca te reprezinta stilul casual feminin, de pilda, este bine sa investesti in balerini comozi, botine scurte cu tocul gros, ghete de motociclist sau cizme inalte in stil ecvestru, potrivit recomandarilor furnizate de FShoes.

Practic, proiectul FShoes este o cale simpla si distractiva de a te autocunoaste din punct de vedere vestimentar, astfel incat sa stii intotdeauna ce tip de incaltaminte este intotdeauna o investitie isteata in cazul tau!


Fshoes, magazinul cu optiuni pentru toate gusturile

Vestea si mai buna este ca magazinul online Fshoes nu doar ca iti ofera ponturi despre piesele de incaltaminte care ti se potrivesc, ci iti pune la dispozitie si o gama diversificata de botine elegante, cizme chic, pantofi, sandale, balerini confortabili, pantofi sport, ghete si incaltaminte pentru petreceri si evenimente speciale.

Fa o vizita virtuala pe fshoes.ro si vei fi surprinsa de calitatea produselor, dar si de preturile lor accesibile!

Sursa foto: shefinds.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare