Accesorii

#parfumuri romantice #parfumuri rafinate #parfum #valentines day

Fii seducatoare de Valentine's Day cu cele mai rafinate parfumuri

Sarbatoarea dragostei se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa fii cat mai provocatoare si irezistibila pentru iubitul tau? Parfumexpress iti vine in ajutor cu cele mai seducatoare miresme, imbuteliate in sticlute elegante si delicate!

Iata cateva parfumuri tematice pentru Valentine's Day care te vor scoate din anonimat si te vor ajuta sa-i reaprinzi calcaiele partenerului tau:

Aroma de iubire

Parfumu Gianfranco Ferre In the Mood for Love are o mireasma fructat-florala discreta si este perfect pentru o intalnire romantica de Valentine's Day. Este parfumul ideal pentru femeile care cred in dragoste la prima vedere, pentru ca sugereaza inocenta si afectiune neconditionata. Notele sale de baza sunt moscul si lemnul de santal, cele de mijloc provin din crin si iasomie, iar cele de varf sunt bergamota, magnolia, trandafirii si portocala; toate acestea ii confera un aer senzual si provocator.

Poarta acest parfum la o cina romantica si iti vei recuceri iubitul fara sa fii nevoita sa iti fluturi genele prea mult.

Joaca de-a dragostea

Daca iti plac relatiile pline de mister si incertitudinea, ii poti suci mintile partenerului tau cu acest un parfum plin de personalitate: Kenzo Jeu d'Amour. Este un parfum floral - dulce, destinat femeilor care traiesc o dragoste matura si independenta.

Tuberoza este ingredientul principal al acestui parfum seducator. De feromoni te vei ocupa singura, dar cu un asemenea as in maneca s-ar putea sa nici nu mai ai nevoie de alte artificii pentru seductie.

Dragoste ca-n filme

Nina Ricci Love in Paris: numele acestui parfum te duce cu gandul la stradutele romantice ale capitalei dragostei? Foarte bine, pentru ca exact asta vei simti si atunci cand il vei folosi! Mireasma sa florala, care are la baza trandafirii si bujorii, este extrem de feminina.

Poarta-l de Valentine's Day si nu vei mai avea nevoie de nici o alta arma de seductie! Cu putin noroc, va fi si singurul accesoriu pe care il vei pastra intreaga seara, pentru ca iubitul tau nu va putea sa-ti reziste cand iti va simti mirosul!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare