Accesorii

#ceasuri #ceasuri store #ceasuri guess #guess collection

Fii la moda cu ceasurile Guess Collection de la Ceasuri Store

Ceasurile de mana sunt accesorii foarte importante, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Fie ca alegi un ceas elegant, fie ca mizezi pe aspectul sport-casual al acestui accesoriu, este bine sa stii ca pe ceasuri.store.ro gasesti prima gama de lux de ceasuri de mana, Guess Collection.

Foarte multa lume considera ca pretul este principalul criteriu dupa care trebuie ales un ceas. Ei bine, sunt cateva aspecte care ar trebui sa primeze in fata pretului. In primul rand, ceasul de mana trebuie sa-ti reflecte caracterul si temperamentul, sa fie ca o prelungire a personalitatii tale, asa cum este, de exemplu, parfumul.

In al doilea rand, trebuie sa fie functional si trainic, sa aiba un design placut si, poate cel mai important, sa fie de calitate. Calitatea unui ceas se reflecta in pret, tocmai de aceea este indicat sa alegi un lucru bun, care stii ca rezista in timp, decat un lucru prost, dar ieftin, care se strica dupa cateva purtari.

Ceasurile Guess Collection, cea mai buna alegere

Daca esti in cautarea unui ceas care sa intruneasca pana si cele mai pretentioase cerinte, iti recomandam gama Guess Collection, prima gama de lux de ceasuri de mana prezenta in stocul CeasuriSTORE.ro.

Guess Collection reprezinta combinatia ideala intre moda, calitate, precizie elvetiana si design. In magazinul online CeasuriSTORE.ro gasiti atat ceasuri de dama Guess Collection, cu preturi incepand de la 1890 Lei, cat si ceasuri barbatesti Guess Collection, cu preturi incepand de la 1750 Lei.

GC Collection ii reprezinta pe oamenii increzatori, ambitiosi, dinamici si pasionati de ceea ce fac, care se uita cu mandrie asupra realizarilor lor. Marca GC Collection a prins viata datorita ideilor inovative ale lui Paul Marciano si a inclinarii sale catre lux si calitate in toate aspectele vietii.
 

Ceas barbatesc Guess Collection

Pe CeasuriSTORE.ro, gasesti ceasuri barbatesti cu un design remarcabil. Iti recomandam un ceas casual, cu carcasa din otel inoxidabil, curea din silicon si cadran cu cronograf. Acest ceas poate fi oferit in dar unei persoane dragi sau poate fi asortat la o tinuta casual proprie. Ceasul Guess Collection costa 1750 de lei.


 

Ceas de dama Guess Collection

Tot pe CeasuriSTORE.ro gasesti si ceasuri de mana pentru reprezentantele sexului frumos. Sunt ideale pentru a fi oferite in dar, intr-un ambalaj cadou si insotite de un mesaj personalizat de felicitare.

Iti recomadam un ceas de dama elegant, cu carcasa din otel inoxidabil si ecran din cristal mineral. Ceasul poate fi purtat la o tinuta eleganta, sofisticata si rafinata. Este disponibil pe ceasuristore.ro la pretul de 1950 de lei.



 

Ceasuri.Store.ro, magazinul tau de ceasuri

Ceasuri.Store.ro este un magazin online de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama originale. Magazinul a fost lansat in 2011 si a devenit rapid unul dintre principalii lideri de pe piata online a ceasurilor de mana. In magazinul tau de ceasuri gasesti marci precum Swatch, Fossil, Esprit, Casio, Q&Q si, desigur, gama de lux de ceasuri elvetiene de la Guess Collection.

Articol publicitar

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului