Accesorii

#culori primavara #accent bijuterii #bijuterii

Explozie de culoare in primavara 2020: modele de cercei la moda

Iar în 2020, aceste bijuterii sunt mai iubite ca niciodată. Vă propunem mai jos 3 modele de cercei la modă în această primăvară.

Cercei de primăvară: cele mai frumoase modele din 2020

În 2020, se poartă exuberanța și culoarea, mai mult ca niciodată. Formele momentului sunt pline de imaginație, inspirate de lumea vegetală și cu precădere de flori. Culorile vibrează, albastrul decretat vedetă de Institutul Pantone se regăsește peste tot, la fel ca movul și galbenul citrin. Descoperiți mai jos explozia de culoare a momentului!

Ezitați să purtați cercei super eleganți deoarece vi se pare că sunt prea exuberanți și zgomotoși? Modelul de mai jos este soluția perfectă! Cercei din argint cu diopsid, tanzanit și safir portocaliu sunt placați cu aur alb de 14 karate, ornamentați cu pietre de diopsid chrome, tanzanit și safir portocaliu, fațetate. Se prind de ureche cu ajutorul tijelor închise la spate și scânteiază atât de plini de viață, încât este musai să îi aveți acum!

Culegeți o floare din grădină și atârnați-o la ureche: dacă vă este dor de simplitatea acestui gest, atunci Cercei din argint cu rodolit, diopsid chrome si turmaline multicolore vor răspunde năzuinței dvs. Placați cu aur alb de 14 karate, ornamentați cu pietre de rodolit, diopsid chrome și turmaline multicolore, fațetate și zirconia, cerceii cuceresc cu designul floral inedit. Asortați cu blugi și cu o cămașă albă și veți obține instantaneu un look care trece la următorul nivel.

Preferați cerceii cu forme spectaculoase? Nu putem spune că nu vă înțelegem! Cu siguranță, Cercei din argint cu diopsid chrome și turmaline multicolore pe care i-am creat cu tot dragul vor răspunde cu promptitudine la apelul inimii dvs. Le place să vă povestească despre faptul că sunt placați cu aur alb de 14 karate, ornamentată cu pietre de diopsid chrome și turmaline multicolore, fațetate și se prind de ureche cu dragoste și cu ajutorul tijelor închise la spate. Noi ni-i imaginăm deja alături de o bluză ușoară și fermecătoare de primăvară, cu pantaloni culottes și cu toată voia bună asociată începerii unui nou sezon!

Cum am putea rezista primăverii 2020, cu pleiada ei de cercei colorați? Lăsați-vă „îmbătată” de spectacolul de forme și de explozia de culoare care caracterizează sezonul actual. V-am prezentat cerceii noștri cei mai dragi, nu mai rămâne decât să ne împărtășiți și favoriții dvs!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului