Accesorii

#Etienne Shoes #balerini #pantofi #sezon estival #incaltaminte

Etienne Shoes a lansat noua colectie de balerini pentru sezonul estival

Etienne Shoes, brand de incaltaminte romaneasca, a lansat o noua colectie de balerini de dama pentru sezonul estival. Noua colectie este disponibila pe site-ul www.etienne.ro, unde, pe langa modelele expuse, doamnele si domnisoarele isi pot personaliza pantofii in functie de personalitate si preferinte.

 

Colectia de balerini de dama Etienne Shoes pastreaza liniile clasice si pot fi purtati atat la o tinuta casual, dar si la cele mai elegante, de birou. Daca esti o fire mai non-conformista si vrei sa te asortezi cu vara, poti opta pentru o pereche de balerini din piele intoarsa turcoaz sau o pereche de balerini din piele naturala mov. Rochiile cu motive florale sau geometrice, camasile din denim, jeansii scurti si bluzele cu motive traditionale se asorteaza perfect cu o pereche de balerini in culori aprinse. Vei obtine astfel un look jucaus, plin de optimism, iar tu te vei simti neingradita intr-o astfel de tinuta.

Daca esti o tanara antreprenoare sau ai un job de birou, o tinuta „all nude” te poate scoate oricand din impas. Chiar daca poate parea banal, o tinuta ton sur ton formata din camasa, pantaloni de stofa pana la glezna si o perche de balerini ascutiti nude dau dovada de rafinament. Asociaza tinutei cateva bijuterii aurii si look-ul tau va fi complet. Tot pentru birou, dar si pentru o tinuta rockstyle, designerii Etienne Shoes iti propun o pereche de balerini ascutiti aurii. Acestia vor da indrazneala tinutei tale si pot fi purtati cu usurinta si la o tinuta casual, atunci cand ai o intalnire de afaceri in oras.

Balerinii rosii cu varf ascutit, accesorizati cu o breteluta in acceasi nuanta emana finete, gingasie, atitudine si eleganta. Ii poti combina cu o fusta clos pana la genunchi si o camasa de in pentru o tinuta de birou casual, dar se potrivesc perfect si cu un tricou indraznet pentru un eveniment de seara. Si, pentru ca se poarta cat mai mult elementele romanesti, o pereche de balerini decupati si accesorizati cu bretea pot face parte cu succes dintr-o tinuta in care ia romaneasca are rolul principal.

Materialele contrastante, precum piele naturala si piele intoarsa, isi „unesc fortele” pentru a scoate din monotonie o tinuta clasica de birou, de exemplu. Aceasta combinatie de materiale este, insa, extrem de versatila si poate fi purtata si in tinutele casual.

Etienne Shoes pune la dispozitia doamnelor o gama diversificata de pantofi si sandale, in culori uni sau combinatii indraznete si materiale de cea mai buna calitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare