Accesorii

#accent bijuterii #illuminating yellow #bijuterii

Eleganta la puterea Accent. Cum introduci in tinuta ta "illuminating yellow", una dintre culorile anului 2021

Toata lumea asteapta de la 2021 sa fie anul renasterii si al regenerarii personale si sociale, dupa un 2020 tulbure, marcat de pandemia COVID-19. In ton cu nevoia de optimism si efervescenta a intregii omeniri, specialistii Pantone au desemnat "illuminating yellow" una dintre culorile anului 2021, alaturi de "ultimate grey".

 

Daca despre gri putem spune ca este destul de usor de introdus in tinutele de zi cu zi, cu galbenul misiunea poate fi putin mai dificila.

Galbenul luminos propus de cei de la Pantone simbolizeaza veselie, vioiciune, efervescenta, energie solara, speranta, regenerare. Nu toata lumea este, insa, suficient de curajoasa stilistic pentru a imbraca aceasta culoare, insa cei care doresc sa tina, totusi, pasul cu moda, au oricand la indemana varianta folosirii unor accesorii in ton cu vremurile.

Bijuterii "illuminating yellow" pentru o tinuta la moda in 2021

Cand te gandesti la accesorii de culoare galbena, gandul fuge prima oara la cele din aur, insa acest metal pretios nu este adecvat pentru orice tinuta si pentru orice ocazie. Puteti opta, insa, pentru bijuterii cu citrin, o piatra galbena, parca desprinsa din soare, ce se vor potrivi de minune atat tinutelor colorate, pentru un plus de prospetime si vitalitate, dar si celor business, sobre, pentru un accent luminos si optimist.

Citrinul este o piatra delicata, ale carei nuante de galben luminos induc o stare de bine, de vigoare si fericire; piatra a succesului, abundentei si prosperitatii, a regenerarii, a banilor si a afacerilor, citrinul este si un talisman pentru persoana care il poarta.

Cum accesorizezi o tinuta galben luminos

Daca te numeri printre norocoasele pe care o tinuta galbena vine ca turnata, o poti pune si mai mult in valoare daca alegi corect accesoriile. Pentru o rochie in nuanta "illuminating yellow" poti alege fara probleme bijuterii cu abalone albastru, cu safir sau ametist, ca sa nu mai vorbim de onix.

De asemenea, desi galbenul este o nuanta mai dificil de asociat cu alte tonuri, o poti asorta cu tonuri de gri sau cu un roz prafuit.

Pentru a alege cele mai potrivite accesorii cu pietre semipretioase ce vor completa tinutele in ton cu moda in 2021, Accent Bijuterii va pune la dispozitie o colectie bogata, pentru toate gusturile si bugetele. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare