Accesorii

# alegere inel de logodna #logodna #inel de logodna

E-ring te ajuta sa alegi inelul de logodna perfect in 6 pasi

 

 

 

Odata ce ai gasit barbatul visurilor tale (si te-ai convins de acest lucru!), incepi sa te tot gandesti la inelul de logodna pe care ai vrea sa-l primesti. Asadar, vei porni intr-o calatorie pentru a-ti contura o viziune clara asupra modului in care doresti sa arate inelul tau. Pentru a-ti da un mic ajutor in acest sens, E-ring a creionat 6 pasi care sa te ajute sa gasesti inelul de logodna care sa te reprezinte si sa te faca sa te simti speciala.

E-ring este o bijuterie online unde gasesti o gama variata de inele de logodna cu diamant, dar si alte bijuterii. Echipa din spatele acestui magazin se concentreaza - dincolo de crearea unor bijuterii speciale - pe oferirea unor experiente de neuitat intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu: logodna.

Asadar, viziunea E-ring nu este una clasica in aceasta privinta. Dupa cum chiar ei spun, nu fac bijuterii pentru vitrine, sertare, cutii si cutiute, ci pentru oameni. Astfel, bijuteriile E-ring vorbesc prin calitate, detalii si note personale, nu prin opulenta lor.

Selectia pietrelor se face in Anvers, Orasul Diamantelor, ceea ce face ca bijuteriile E-ring sa atraga admiratie si zambete.

Iata ce recomandari au pentru a te hotari ce inel este cel care ti se potriveste cel mai bine:

Pasul 1: Cauta sursa de inspiratie in viata reala

Ai apreciat dintotdeauna inelul cu diamant al matusii tale? Uita-te la prieteni, colegi, membri ai familiei si chiar straini pentru idei. Cel mai probabil, majoritatea te vor lasa sa va iei inelul pentru un "test drive" (bine, mai putin strainii!). Dar solicitand sfaturi si proband bijuterii facilitezi foarte mult procesul prin care iei o decizie.

Pasul 2: Cei patru "C"

De fapt, cei 4 "C" provin din limba engleza, corespondentii lor in romana fiind: culoare, taietura, claritate, si carate. Cand vine vorba de culoare, cu cat este mai aproape de a fi incolor, cu atat diamantul este mai apreciat. Taietura pietrei vorbeste despre forma exacta si pozitionarea fatetelor unui diamant, reprezentand unul dintre cei mai importanti factori in determinarea frumusetii unei pietre. Claritatea este modul in care bijutierii descriu eventualele imperfectiuni ale diamantului. Caratele spun totul despre greutatea diamantului. Este important de retinut totusi ca nu caratele reprezinta factorul cel mai important in determinarea valorii sau stralucirii diamantelor.

Pasul 3: Selecteaza o forma

Exista destul de multe forme de diamante din care poti alege. Cea mai populara forma este "princess", urmata de "smarald", "patrat", "oval" si "inima". Vestea buna este ca nu exista alegeri gresite! Spre deosebire de tendintele modei, care vin si trec, diamantele sunt atemporale. Avand in vedere acest lucru, alege o forma care sa te reprezinte si care sa-ti puna in valoare personalitatea si frumusetea.

Pasul 4: Gandeste-te la metalul cu care vrei sa porti piatra

De la platina la aur alb, galben sau roz, exista o multime de optiuni de metale pretioase. Totul se reduce, din nou, la preferintele personale. Daca porti mult aur galben, probabil vei dori sa ramai la acest metal. Daca accesoriile zilnice sunt confectionate preponderent din argint, platina pare o alegere evidenta. De asemenea, ia in considerare ce arata cel mai bine pe tonul pielii tale.

Pasul 5: Coopteaza o prietena

Acum, ca ai o oarece idee despre felul in care vrei sa arate inelul tau de logodna, pregateste-te pentru partea distractiva: probatul. Daca tu crezi(sau speri!) ca iubitul tau pastreaza cererea invaluita in mister, ia-o pe cea mai buna prietena la o sesiune de probat inele. Indiferent pe cine alegi ca partener de cumparaturi, asigura-te ca apelezi la un vanzator profesionist care sa acorde atentie dorintelor tale. Din acest punct de vedere, E-ring sunt mereu atenti la detaliile fiecarui client in parte, realizand designuri personalizate in functie de preferintele clientilor.

Pasul 6: E momentul sa incepi sa sugerezi subtil concluziile la care ai ajuns

Probabil asta este partea cea mai distractiva, dar si cea mai complexa. Ai facut cercetari, deci in continuare trebuie sa il faci cumva pe viitorul tau logodnic sa stie ce ti-ar placea. Adu subtil in conversatie un comentariu despre inelul de logodna al unei prietene sau, "in mod accidental", lasa deschis pe laptopul tau "board-ul" cu inelele la care te-ai tot uitat pe Pinterest! si fa in asa fel incat sa-i transmiti indirect pe cine sa ia la cumparaturi (prietena de la pasul 5 ar trebui sa fie prima optiune!)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare