Accesorii

#accent bijuterii #bijuterii argint #bijuterii

Desert mist, nuanta care se asorteaza perfect cu iesirile in natura. Ce bijuterii poti lua cu tine

Odata cu luna mai s-a deschis si sezonul gratarelor si al iesirilor in natura relaxante. O masa informala la prieteni, un picnic intr-un parc sau la padure ori o escapada la mare sau la munte te vor ajuta sa te relaxezi si sa te incarci cu energie. Si orice femeie cocheta are nevoie de accesoriile potrivite, chiar si intr-un context relaxat.

 

Chiar ca daca nu iesi intr-un loc pretentios,  trebuie sa ai grija la tinuta si chiar daca starea de bine te va face sa radiezi, poti sa apelezi si la cateva trucuri pentru un look perfect. Pentru a te incadra perfect in tendintele primaverii, iti propunem tinute si accesorii in nuanta Desert Mist, nominalizata de specialistii institutului Pantone printre culorile sezonului. Aceasta nuanta pudrata te duce cu gandul spre nisipul de pe plaja si spre calmul unei vacante bine meritate. Finetea ei va da o nota de delicatete si eleganta oricarei tinute si, pe deasupra, se asorteaza foarte usor cu alte culori si in orice situatie.

Bijuterii cu cuart roz, completarea ideala pentru orice tinuta

O piatra delicata si incarcata cu energie feminina, cuartul roz da o nota deosebita oricarei tinute, in orice context. Nuanta sa este foarte apropiata de Desert Mist, astfel ca daca purtati bijuterii cu cuart roz va veti incadra perfect in tendintele acestui sezon.

Piatra a inimii si a iubirii neconditionate, cuartul roz inspira compasiune, vinecare, alinare, pace si sensibilitate. Cu influenta directa asupra chakrei inimii, cuartul se poarta cel mai bine in dreptul acesteia, pentru a o putea vindeca de rani si temeri si pentru a alunga resentimentele atat de nocive. Daca iti lipseste din colectia personala o bijuterie cu cuart roz, un pandantiv cu aceasta piatra deosebita este un cadou minunat pe care ti-l poti face de Iepuras sau pe care il poti oferi altcuiva drag in dar.

Sand stone este o nuanta ceva mai inchisa decat Desert Mist, insa este o alternativa interesanta, la fel ca opalul roz, o piatra care atrage echilibrul si stabilitatea care vindeca suflete.

Bijuterii cu cuart roz, opal roz sau sandstone regasesti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisfac de peste 30 de ani clientii fideli.

Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Sursa foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare