Accesorii

#bratari #pietre semipretioase #bijuterii

De ce sa alegi bratari din pietre semipretioase? Iata avantajele, pe langa aspect!

Bijuteriile sunt purtate astazi doar din criterii estetice, pentru ca se asorteaza cu o anumita tinuta si pentru ca atrag atentia asupra unei anumite zone a corpului, pe care vrei sa o pui in valoare cat mai bine.

Timp de mii de ani insa, oamenii au fost convinsi ca purtarea lor poate avea efecte benefice multiple, precum imbunatatirea starii de sanatate sau protectia impotriva diferitelor tipuri de energii negative.

Daca vrei sa beneficiezi de avantajele acestei stiinte stravechi, poti sa alegi bratari din pietre semipretioase disponibile in magazinul online Ezera.ro. Iata cateva dintre modelele care, pe langa faptul ca iti accentueaza frumusetea, au si capacitatea de a te ajuta in multe alte feluri!

Bratara Thalia pentru cele 7 chakre

In gama de bratari pietre semipretioase, se remarca cea cu numele Thalia, cu pietre vulcanice din lava si cu un accesoriu reprezentand Copacul vietii. Ea este menita sa energizeze fiecare dintre cele 7 chakre si sa faca astfel incat energia acestora sa lucreze uniform.

Acest lucru devine posibil datorita dispunerii simetrice fata de un pandantiv a 7 pietre semipretioase – cate una pentru fiecare charka: agat rosu, chihlimbar, ochi de tigru, piatra regelui verde, turcoaz, lapis lazuli si ametist.

Termenul de chakra inseamna „roata“ in limba sanscrita si desemneaza centrii energetici din corpul omenesc. Fiecare dintre cele mai importante 7 chakre este in legatura nu numai cu o parte a corpului, ci si cu diferite domenii din viata noastra.

Astfel, daca porti bratari din pietre semipretioase potrivite, precum Thalia, poti atrage multe beneficii in propria viata. De exemplu, prima chakra este legata de starea de sanatate, de forta vitala si de siguranta de sine, a patra chakra este in legatura cu emotiile, cu iubirea si compasiunea, iar accesoriile potrivite te pot ajuta in toate aceste directii.

Salena – o combinatie pentru sanatate si protectie

In oferta de bratari din pietre semipretioase din magazinul online Ezera.ro, un loc special il ocupa bratara Salena, care combina intr-un mod ideal energia a 4 cristale diferite: agata rosie, aventurina verde, citrin si ametist.

In timp ce agata rosie amplifica puterea si curajul, aventurina verde aduce prosperitate si noroc, iar citrinul inlatura teama si mania, favorizand sentimentele pozitive. Ametistul este o puternica piatra de protectie, care poate sa purifice orice loc, sa deschida intuitia si sa sporeasca abilitatile psihice.

Bratarile prieteniei, printre cele mai apreciate simboluri

Setul de trei bratari pietre semipretioase Best Friends Forever reprezinta cadoul ideal pentru a sarbatori prietenia. Confectionate pe snur elastic, din margele naturale de agate, impresioneaza prin aspectul in acelasi timp anticizat si modern.

Agatele sunt pietre care confera echilibru la toate nivelurile: fizic, emotional si intelectual. Ele vindeca furia interioara, favorizand in schimb dragostea si curajul de a incepe din nou. Sunt, deci, foarte utile pentru vindecarea traumelor emotionale. Prin dizolvarea tensiunii interne, creeaza sentimente de siguranta demne de o relatie bazata pe incredere.

Astfel, folosind puterea cristalelor conform unor reguli pastrate din vechime, bijuteriile pe care le porti nu numai ca te fac mai frumoasa, ci in acelasi timp te ajuta si te protejeaza in multe feluri. Incearca-le si vei simti diferenta!

FOTO: ezera.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului