Accesorii

#ceasuri de mana #ceasuri

Cum si unde gasesti cele mai ieftine ceasuri de mana

Toate magazinele, de orice profil, promit de obicei cele mai bune preturi la produsele care le comercializeaza. Ramane asadar in sarcina clientului sa analizeze situatia, sa compare si sa decida de unde este cel mai avantajos sa faca o achizitie. Dincolo de pret, exista si alte argumente pentru decizia de cumparare, cum ar fi varietatea de produse, calitatea articolelor comercializate, calitatea serviciilor de vanzare si post-vanzare, posibilitatea de service daca este cazul etc. Trendul actual este ca magazinele traditionale sa deschida magazine online, din motive evidente: costurile de operare mai mici. Pe segmentul de ceasuri de mana, multe persoane se intreaba de unde este cel mai bine sa cumpere asemenea produse, unde se gasesc cele mai ieftine ceasuri.

In primul rand, stim bine ca cele mai mici preturi pentru orice produse (poate doar cu exceptia celor alimentare, un segment aparte in retail) se remarca in mediul online. Pe internet ai la indemana o multime de magazine de ceasuri de mana. Concurenta este maxima tocmai pentru ca orice client poate compara usor preturile. in plus, magazinele online au costuri de operare mai mici decat magazinele traditionale. in final, clientul iese in castig, pentru ca poate cumpara ceasuri ieftine foarte simplu, cu livrare oriunde doreste.

De fapt, cautand cu adevarat cele mai mici preturi la ceasuri barbatesti si ceasuri de dama, ajungem cu siguranta si la magazinele online internationale, care livreaza produse direct din Asia. Motoarele de cautare ne propun si astfel de rezultate, caci multe magazine din China expun continut in diverse limbi, in unele cazuri chiar si dedicat consumatorilor romani. La preturile propuse se adauga insa transport si posibile taxe vamale (livrari din afara spatiului comunitar european).

Clientii ar trebui sa fie constienti de riscurile mari ale acestor comenzi, pentru ca se comunica foarte greu cu astfel de comercianti de pe platforme de e-commerce din Asia, iar returul produselor neconforme sau defecte este la limita imposibilului (prin prisma costurilor de transport in primul rand). Forumurile, blogurile si ale comunitati online prezinta multe cazuri in care produsele comandate din astfel de magazine nu au fost conform fotografiilor si specificatiilor tehnice. in plus, garantia este practic inexistenta. Nu trebuie sa uitam un alt mare dezavantaj: comenzile sunt livrate in saptamani sau luni, daca se doreste ca taxele de livrare sa fie minime sau zero.

La polul opus avem magazine online romanesti care propun ceasuri de mana ieftine si conditii decente in tot procesul de achizitie. Se pot comanda ceasuri chiar la costuri de zeci de lei, fara compromisuri precum cele prezentate mai sus. Mai exact, vorbim despre ceasuri de mana verificate si testate local, ceasuri din surse de incredere, livrate cu documente legale de plata. Implicit, clientul este protejat de drepturile sale de consumator european: poate returna produsul fara a invoca un motiv in termenul legal pentru comertul online (14 zile), primeste de asemenea garantia cu privire la calitatea si functionarea ceasului.

Ceasuri de mana ieftine poti gasi si in magazine offline, insa destul de rar, in perioade de campanii promotionale precum Black Friday sau lichidari de stocuri. De asemenea, unele magazine de fashion care comercializeaza si ceasuri de mana pot oferi reduceri mari la aceste produse tot in perioade limitate, pe parcursul desfasurarii unor promotii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare