Accesorii

#tankini #plaja #costum de baie

Cum sa-ti alegi tankini de plaja

Tankini sunt o o optiune minunata cand vine vorba de costumele de baie, mai ales pentru cele care doresc sa ascunda anumite parti problematice ale corpului si sa arate uluitor in acelasi timp. Invata cum sa alegi cel mai bun tankini pentru forma corpului tau pentru a-ti asigura astfel un look spectaculos vara aceasta.

Fiind o alternativa a costumelor de baie, tankini au o multime de avantaje, confortul fiind unul dintre ele. De altfel, acestea sunt foarte apreciate de femeile atletice care practica sporturile de vara si doresc sa se simta in siguranta in ceea ce priveste zona bustului.

De asemenea, tankini diminueaza riscul arsurilor solare in partea de sus a corpului si sunt perfecte pentru cele care vor sa acopere un abdomen  mai pronuntat.

 

Sunt 4 tipuri de tankini

 

• Tankini cu spatele gol
• Tankini prins cu snur
• Tankini - sort
• Tankini stil maieu

Fiecare tip de tankini se adreseaza unei probleme specifice. De exemplu, daca ai coapsele mai groase si doresti sa le acoperi, cel mai bine ar fi sa-ti indrepti atentia spre Tankini cu sort.  In tot acest timp, in cazul in care singura ta problema este abdomenul, alege varianta tankini prins cu snur, care se apropie de altfel cel mai mult de costumul de baie clasic. In cazul in care doresti sa acoperi soldurile, alege tankini cu spatele gol, iar pentru o sustinere mai buna a unui bust generos, tankini stil maieu.

 

Design

 

Dupa ce ai ales tipul de tankini care s-ar potrivi siluetei tale, trebuie sa te gandesti si la ceilalti factori care ar putea sa-ti influenteze decizia. Astfel, atunci cand alegi un tankini, trebuie sa acorzi o atentie deosebita si design-ului, culorilor cat si materialului din care este realizat acesta. Designul pe care il alegi ar trebui sa-ti flateza forma corpului, cu alte cuvinte sa atraga atentia asupra punctelor tari si sa se fie in acord cu preferintele tale personale.

 

Culoare

 

In ceea ce priveste culoarea, cel mai bine ar fi sa-ti indrepti atentia spre cele inchise la culoare, daca urmaresti un efect de slim. Daca acestea ti se par prea mohorate, dar tot esti in cautarea efectului de subtiere, ar trebui sa incerci un tankini monocrom cu un design minimalist.

 

Material

 

Materialul din care este confectionat tankini-ul tau este un factor la fel de important ca si restul si asta pentru ca acesta iti spune cate de confortabil te vei simti. Tocmai de aceea, daca confortul este important pentru tine indreapta-ti atentia spre tankini din bumbac, lycra, elastina sau o combinatie intre cele trei. Pe de alta parte, daca vezi intr-un tankini o investitie pe termen lung, nailonul este de asemenea o varianta buna.

Cand vine vorba de tankini, combinatiile pe care poti sa le faci sunt foarte variate. Datorita faptului ca partea de sus se vinde separat de cea de jos ai posibilitatea sa asortezi multe modele si sa-ti personalizezi astfel tankini-ul dupa bunul plac al imaginatiei tale.
 

Foto : www.proidee.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare