Accesorii

#bijuterii #accesorii #forma fetei

Cum sa-ti alegi bijuteriile

Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeii si nu am putea sa contrazicem lucrul acesta. Pana la urma bijuteriile ne scot din impas atunci cand vrem sa aducem stralucire unei tinute. 

Astfel avem grija ca modelul, culoarea sau design-ul acestora sa fie unele potrivite. Insa, un alt detaliu foarte important pe care trebuie sa-l luam in considerare atunci cand alegem o bijuterie este ca aceasta sa fie in acord cu forma fetei noastra.

 

Care este forma fetei tale?

 

• Ovala

• Rotunda

• In forma de inima

• Dreptunghiulara

 

Ovala

 

Daca ai forma fetei ovala, inseamna ca faci parte din categoria femeile norocoase si probabil vei arata bine orice bijuterie ai purta, indiferent de stilul sau dimensiunea acesteia. Astfel, un colier la baza gatului iti va sublinia aromnios lungimea gatului, un sirag lung de perle iti va pune in evidenta torsul, in timp ce un lantisor care atarna in jos va arata superb in combinatie cu un decolteu sexy.

Cerceii in forma de triunghi sunt foarte potriviti pentru aceasta forma a fetei precum si cei in forma de lacrima, care lumineaza chipul.

www.buyitrightshop.com, www.jewelryshine.com, www.broadwaterrosejewels.com, www.ioffer.com

 

Rotunda

 

Daca ai forma fetei rotunda este recomandat sa-ti indrepti atentia spre accesorii care alungesc. Astfel, lantisoarele lungi sunt foarte potrivite in acest caz precum si cele cu un singur element care atrage atentia putin mai sus de linia bustului.

In ceea ce priveste cerceii, afla ca faci parte din categoria femeilor norocoase si asta pentru ca aproximativ toate tipurile de cercei se potrivesc cu aceasta forma a fetei. Poti opta astfel pentru cerceii ascutiti in forma de patrat sau dreptunghi sau pentru oricare alt model care iti face cu ochiul.www.gemsofwisdom.com, www.noraslittleangels.com, www.vdijewellery.com

 

In forma de inima

 

Cateodata aceasta forma a fetei este comparata cu cea a unui triunghi si cel mai recomandat este un colier la baza gatului. Insa, daca esti in cautarea unui lant mai lung, alege unul pe care sa-l poti infasori de mai multe ori in jurul gatului pentru a-l scurta.

Cerceii care atarna sunt cea mai buna solutie pentru tine. Achizitioneaza-ti o pereche de cercei in forma de triunghi pentru a-ti lumina si mai mult chipul.

www.theatrehouse.com, www.scaryjane.com, www.fatlip.biz, www.crystalsrocksandgems.com

 

Dreptunghiulara

 

Un colier la baza gatului este cea mai buna optiune in cazul in care ai forma fetei dreptunghiulara, asta mai ales daca ai si gatul lung. De asemenea si margelele din sarma rasucita sunt o alegere buna pentru tine.

Cerceii pe de alta parte trebuie sa fie scurti si impunatori. Iar, cu cat acestia sunt mai colorati si dramatici cu atat mai bine.

www.pirate-treasures.com, www.wanderin-star.com, www.jewelrystyle8.blogspot.com

 

Din ce metal trebuie sa fie bijuteria ta?

 

Metalul din care trebuie sa fie fabricata bijuteria pe care o alegi trebuie sa se potriveasca de data aceasta cu tipul tau de ten, astfel:

• Daca ai un ten mai inchis la culoare ti se potrivesc metalele precum aurul, bronzul, arama sau aliajul de cositor si plumb
• Daca ai tenul mai deschis la culoare te avantajeaza metalele deschise precum argintul, platina sau aurul alb

 

Foto : www.fashiontribes.typepad.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului