Accesorii

#incaltaminte #ugg #cizme ugg

Cum sa porti si cum sa ingrijesti corect cizmele UGG

Cizmele de tip UGG se afla, de ani de zile, in topul preferintelor femeilor de pretutindeni, si pe buna dreptate. Acestea sunt foarte calduroase, extraordinar de comode si simplu de asortat tinutelor de toamna-iarna.

Moda cizmelor UGG a luat amploare in anul 2000, cand prezentatoarea TV Oprah Winfrey a pus aceste incaltari pe lista sa de dorinte. Ulterior, vedete precum Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Jennifer Anniston si Cameron Diaz au fost fotografiate purtand cizme UGG, iar din acel moment a inceput, la nivel mondial, isteria cizmelor de tip UGG.

Femeile, din toate colturile lumii, de la persoane obisnuite pana la personalitati de talie internationala, purtau cizme UGG in cadrul tinutelor casual.

Cizmele de tip UGG sunt un must have pentru orice doamna si domnisoara care pune accent pe confort si comoditate in sezonul rece.

Pe www.matar.ro vei gasi cizme de tip UGG din piele naturala, imblanite, la preturi mai mult decat accesibile. Iar vestea buna este ca vei gasi cizmele de tip UGG in toate variantele de culori: de la bej, negru si maron, pana la roz, mov si bleumarin.

Cum sa porti cizmele de tip UGG

Cizmele de tip UGG sunt potrivite pentru tinutele casual, pentru atunci cand vrei pur si simplu sa te plimbi prin oras, cand mergi la cumparaturi sau la o intalnire cu prietenii. Le poti asorta cu rochii casual, de lana si dresuri groase, cu skinny jeans, dar si cu boyfriend jeans, colanti sau pantaloni scurti de blugi si dresuri.

Cizmele de tip UGG nu sunt recomandate purtarii la birou sau atunci cand mergi la diverse restaurante. Evita sa porti cizmele UGG la evenimente speciale, chiar daca nu se cere o tinuta obligatorie. Cizmele UGG sunt pentru momente de relaxare, nu pentru a fi purtate atunci cand mergi la concerte, in club sau la cina cu prietenii, chiar daca nu este un restaurant cu pretentii.

Cum sa ingrijesti cizmele de tip UGG

Curatarea cizmelor de tip UGG poate fi foarte usoara daca ai putina rabdare. In principiu ai nevoie doar de o solutie formata din o parte apa, o parte otet si o perie speciala pentru incaltamintea din piele intoarsa. Inmoaie peria in amestecul respectiv, elimina excesul de apa si apoi perie pielea intr-o singura directie.

La final umple cizmele ugg cu bucati de ziare sau hartie pentru ca acestea sa isi pastreze forma, iar apoi lasa-le sa se usuce intr-un loc uscat, ferit de caldura artificiala si razele directe ale soarelui.

Atentie! Nu spala niciodata cizmele de tip UGG in masina de spalat si nici nu le lasa sub jetul de apa - risti sa le strici si sa nu le mai poti purta deloc.

Intra pe www.matar.ro si alege-ti perechea preferata de cizme de tip UGG din piele naturala, in culoarea dorita de tine si bucura-te de o iarna fara griji.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare