Accesorii

#brosa #vara #accesoriu

Cum sa porti brosa vara asta

Brosa este un accesoriu chic care, purtat cum trebuie, aduce o nota de eleganta si un strop de prospetime oricarei tinute. O brosa frumoasa poate reprezenta de altfel, chiar elementul-cheie al look-ului tau pentru acest sezon. Iti poate salva un outfit sters si iti poate aduce buna dispozitia intr-o zi calduroasa de vara.

Sunt multe posibilitati de a o purta. O poti pune pe haine, pe o geanta sau pur si simplu in par. De altfel, este bine sa porti tot timpul dupa tine o brosa pentru a fi pregatita oricand de o reimprospatare a look-ului.

 

Pe haine

 

In general, brosele sunt facute pentru a fi atasate la blazere, tricouri, topuri sau rochii. Insa, o brosa speciala poate transforma o tinuta banala intr-una unica, diferita. Incearca de exemplu sa acoperi nodul unei esarfe cu o brosa eleganta si vei vedea ce rezultat obtii.

Pe de alta parte, poti prinde o brosa de o rochie sau un cardigan pentru un look casual de zi cu zi. Daca porti o rochie cu panglici sau o bluza in acelasi ton, adauga o brosa mica acolo unde panglica face funda si vei improspata astfel tinuta. De asemenea poti sa dai un aspect mai fresh  si unui tricou mai vechi aplicandu-i doua, trei brose .

O brosa se potriveste foarte bine si la o rochie de seara . Alege o brosa in forma de floare sau fluture si vei crea o tinuta de efect.

www.omiru.com 

 

In par

 

Nu este niciun dubiu ca brosele arata absolut superb pe haine. Insa, mai exista si alte modalitati creative de a le purta. De exemplu poti alege sa porti brosa drept un accesoriu pentru par. Vei crea asta un look romantic si vei atrage toate privirile, mai ales daca optezi pentru acelea stralucitoare.

De altfel, brosa purtata in par este o solutie perfecta daca vrei sa faci o schimbare de hairstyle si esti in criza de timp. Poti sa folosesti brosele pentru a stiliza un coc sau pentru a decora o bentita sau o panglica de par.www.mariposastyle.com

 

Pe genti

 

Poti sa adaugi un strop de extravaganta unei tinute si prinzand o brosa de geanta sau o poseta de tip clutch. Brosa arata superb pe o poseta de seara eleganta. Insa, ai grija sa alegi una care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu rochia ta. Daca ai optat pentru o geanta-plic, ataseaza o brosa mai discreta si vei crea astfel o geanta de seara frumoasa si eleganta.

www.rockinthatbling.files.wordprss.com

 

Coliere si bratari

 

Ia un lantisor sau un snur si pune in loc de pendativ o brosa home-made cu o piatra semi-pretioasa. Partea cea mai buna aici este ca poti schimba brosa cand vrei tu si sa ai astfel un colier asortat la orice tinuta pe care o adopti. De asemenea poti sa agati brosa realizata in acelasi mod si de lantisorul unei bratari.www.dgstyleblog.blogspot.com

 

Tips & tricks

 

• Daca porti o rochie cu un decolteu adanc, plaseaza brosa in partea cea mai de jos a decolteului
• Poarta o esarfa peste umeri si in loc sa-I faci o funda prinde-o cu ajutorul unei brose
• Foloseste brosele drept butoni la camasi
• Accesorizeaza o pereche de balerini sau o pereche de sandale cu ajutorul unei brose. Daca ai doua la fel, foloseste-le pentru a-ti decora sandalele de anul trecut. Fara batai de cap acestea isi vor recapata prospetimea pierduta
• Pentru un look glamour, prinde o brosa de palarie
• Inlocuieste un nasture cazut sau un fermoar stricat cu o brosa. Ca atare, ai grija sa porti tot timpul cu tine in geanta astfel de accesorii. Pot fi cele mai bune prietene ale tale atunci cand te lovesti de un dezastru in moda

 

Foto : www.marieclaire.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului