Accesorii

# organizare eficienta # organizare geanta de mana #geanta de mana #organizare

Cum sa iti organizezi eficient geanta de mana

Este un lucru binecunoscut faptul ca femeile poarta in geanta de mana o multime de lucruri, pe care le considera necesare. Acest accesoriu de moda, care pentru un barbat ramane un mister poate contine numeroase obiecte legate de viata cotidiana, care variaza in functie de sezon, necesare femeilor pentru a se simti pregatite in orice situatie.

Un portofel mare, dar sic

Portofelele folosite de majoritatea femeilor in prezent sunt mai degraba de mari dimensiuni, lucru de inteles, pentru ca este important sa contina tot ceea ce au nevoie in cursul zilei. Portofelul ar trebui sa contina o anumita suma de bani gheata, un card bancar, cartea de identitate, permisul de conducere, daca este cazul, cardul pentru transport in comun, diverse carduri de fidelitate şi bonuri de masa. Pentru monede, se recomanda un portofel de mici dimensiuni, cu fermoar, pentru a nu te trezi cu ele imprastiate in toata geanta.

Lucruri cu adevarat indispensabile

Sunt acele obiecte pe care nu trebuie sa le uiti niciodata acasa, pentru a nu te trezi ca ti-ai stricat ziua. Este vorba despre cheile casei, telefonul mobil, incarcator, precum si o baterie externa, pentru cazurile in care nu ai acces la o priza. De asemenea, o sticla de apa te va ajuta sa ramai hidratata pe tot parcursul zilei. Si, pentru ca se pune din ce in ce mai mare accent pe renuntarea la produse din plastic, ai putea sa investesti intr-o sticla reutilizabila. Exista pe piata o varietate de sticle de acest tip si poate cea mai buna solutie este una din inox, care este usoara si solida. Insa, exista si versiuni din sticla ori din plastic reutilizabil. Din geanta nu ar trebui sa lipseasca nici o gustare sanatoasa, un fruct, un baton de cereale, o punguta de fructe uscate si seminte.

Trusa cu produse de igiena

Suntem in plin sezon de gripa. In plus, daca folosesti transportul in comun, riscul de a dezvolta o boala contagioasa este mult mai mare. Multe boli pot fi prevenite printr-o simpla igiena riguroasa. Poarta mereu in geanta un pachet de servetele si un gel antibacterian. Iar, pentru a elimina surprizele neplacute, poti adauga in aceasta trusa şi absorbante.

Trusa de infrumusetare

Pentru un look impecabil pe tot parcursul zilei, este necesar sa ai in geanta o mica trusa de infrumusetare. Nu vorbim despre o intreaga trusa de machiaj, ci doar despre strictul necesar: un balsam sau un gloss de buze, pudra, rimel, creion de ochi, deodorant, parfum, toate in versiune mini, dar si o mica perie de par retractabila si o oglinda. Daca ai parul lung, nu uita de un elastic.

Timpul petrecut in trafic

Daca petreci zilnic o ora in metrou, aceasta este ocazia perfecta de a citi o revista sau o carte. Este adevarat ca acest lucru se poate face si pe telefonul mobil sau pe un eBook reader, dar sunt inca multe persoane care prefera varianta tiparita. Totodata, perioada lunga petrecuta in metrou sau autobuz este o buna ocazie de a te gandi la proiectele tale. Motiv pentru care ar trebui sa ai in geanta o agenda si un pix. Evident ca poti profita si de o agenda digitala, daca folosesti asa ceva.

De sezon

Indiferent de sezon, ochelarii de soare nu ar trebui sa lipseasca din poseta unei femei. Apoi, in functie de caz, strecoara in geanta o mini-crema solara, o umbrela, o esarfa.

Lucrurile mai putin evidente

Daca iti place muzica, ar trebui sa ai in geanta o pereche de casti audio. De asemenea, o sacosa de cumparaturi dintr-o tesatura subtire te va ajuta sa eviti pungile din plastic atat de daunatoare pentru mediul inconjurator. Iar femeile care poarta mult timp pantofi cu toc inalt ar trebui sa stie ca exista pe piata balerini pliabili, care ocupa foarte putin spatiu, pentru momentele in care doresc sa isi relaxeze picioarele.

Daca esti mama

In acest caz, paradigma se schimba, pentru ca geanta de mana va contine atat obiecte pentru posesoare, cat si obiecte pentru cei mici. Astfel, printre obiectele necesare copiilor se pot numara servetelele umede, o cartica/ jucarie, o sticla cu apa si o gustare.

Sursa foto: Pexels.com, Pixabay.com, Unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare