Accesorii

#alegere parfum #parfum #stil vestimentar

Cum sa iti alegi parfumul potrivit, in functie de stilul tau vestimentar

Mirosul este, fara indoiala, unul dintre cele mai puternice simturi. Memoria olfactiva este extrem de activa, iar acest lucru este confirmat chiar de momentele in care ti se face "pielea de gaina" atunci cand te emotionezi la reintalnirea cu anumite arome.
Mirosul este, fara indoiala, unul dintre cele mai puternice simturi. Memoria olfactiva este extrem de activa, iar acest lucru este confirmat chiar de momentele in care ti se face "pielea de gaina" atunci cand te emotionezi la reintalnirea cu anumite arome.

De aceea, fiecare femeie trebuie sa se faca memorabila si prin parfumul pe care il poarta. Parfumexpress iti sta la dispozitie cu cele mai minunate miresme, potrivite stilului tau vestimentar:

Feminina si aranjata

Daca esti indragostita de rochiile cu imprimeuri florale, de cocurile perfecte si de accesoriile delicate si feminine cu perle sau sidef, parfumul care ti se potriveste este unul floral si discret. Ultimele tendinte in acest sens vizeaza trandafirul, crinul si bujorul. In aceasta categorie se incadreaza parfumurile Prada Candy Florale, Dolce & Gabbana Rose the One sau J. del Pozo Halloween Water Lily.

Stralucitoare si sigura pe sine

Adori pantofii stiletto si hainele extravagante si asortezi la rochiile de matase cape din blana naturala si sandale atunci cand gerul este mai naprasnic? Ai nevoie de un parfum puternic, care sa ramana pentru totdeauna in narile admiratorilor tai. Patchouli, iasomia, vanilia si ambra sunt cei mai buni prieteni olfactivi pe care ii poti avea. Incearca Red Door de la Elizabeth Arden, Michael Kors Sexy Amber, Gucci Premiere Bvlgari Omnia Indian Garnet sau Givenchy Dahlia Divin.

Eleganta intr-un stil minimalist

Daca esti adepta tinutelor monocromatice si a liniilor clasice de croiala, parfumul potrivit pentru tine este la fel de simplu si de elegant. Vei regasi acest minimalism in notele de bergamota, lemn de santal si vetiver, care sunt ideale pentru tine. Le vei intalni in parfumuri celebre precum Burberry My Burberry, Giorgio Armani Si sau Narciso Rodriguez Narciso. Miresmele lor se potrivesc de minune cu un make-up natural si cu o atitudine relaxata, aparent neglijenta dar studiata, de fapt, pana in cele mai mici detalii.

Mereu cu un pas inaintea modei

Iti plac tinutele futuriste si prietenii te compara cu Nostradamus in ceea ce priveste anticiparea tendintelor vestimentare? Investesti in creatii de designer si iubesti sa combini texturi care aparent nu au nici o legatura? Ti se potrivesc esentele puternice, cu iz de materiale pretioase precum pielea sau casmirul. Balenciaga L'Essence, Boucheron B Boucheron, Dior Addict Eau Sensuelle sau Jungle by Kenzo ar putea fi potrivite pentru a-ti defini si slefui personalitatea puternica si stilul avantgardist.

Libera, independenta si rebela

Nu te sinchisesti prea tare de tendinte si preferi intotdeauna confortul excentricitatii. Iubesti hainele in care te simti bine si materialele naturale si nu ai renunta pentru nimic in lume la garderoba ta boho-chic. Fara indoiala, esti utilizatoarea perfecta a parfumurilor proaspete si fructate. Zmeura, citricele si zambila de apa sunt preferatele tale, asa ca parfumurile care ti se potrivesc sunt Jour D'Hermes Absolu, Green Tea by Elizabeth Arden sau Sporty Citrus de la Michael Kors.

Sursa foto: fashionmeg.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului