Accesorii

#verighete #bijuterii #aur

Cum sa alegi verighetele din aur

Tinand cont de  faptul ca le vom purta mai bine de 25 ani, atunci cand alegem verighetele trebuie sa ne gandim foarte bine inainte de a lua decizia. Criteriile cele mai importante care ar trebui luate in calcul sunt binenteles gustul si stilul atat al miresei cat si al mirelui. Insa, gama variata de verighete din aur pe care ni le ofera bijuterii ne determina sa avem in vedere si alte aspecte. Care ar fi acestea?

Designerii renumiti de verighete sunt de parere ca, atunci cand aleg inelele din aur pentru nunta lor, multe cupluri nu tin cont de trend si de sezon. De exemplu, daca un cuplu prefera aurul, nu va achizitiona niciodata un set de verighete din aur alb sau sau argint doar pentru ca sunt trendy. Si de multe ori se intampla ca acestea sa fie create la comanda, dupa indicatiile clare ale cuplului.www.weddingrings.net

Chiar s-asa, in ultimii ani s-a simtit o schimbare in ceea ce priveste moda verighetelor astfel:

• In loc de inelele rotunde si simple, se poarta mai mult acelea mai complexe, unghiulare, patrate sau cu model de picatura.
• Foarte cautate in ultimul timp sunt verighetele din aur create din mai multe tipuri de materiale cum ar fi aurul galben cu aur alb sau rosu.
• Culorile de baza in ceea ce priveste moda verighetelor sunt: rosu, alb, galben, galben spre alb, roz, verzui sau albastrui.
• Verighetele de aur doar cu un mic detaliu sunt foarte apreciate de femei.
• Inelele sunt in majoritatea cazurilor personalizate. Au in interior gravate numele mirilor sau un mesaj de iubire.www.weddingrings.net

Fiecarui tip de bijuterie i se potriveste un anumit material, de aceea este bine ca inainte sa te decizi asupra unui  model sa te asiguri ca acesta poate fi si realizat. Astfel:

• Daca verigheta este bogata in forma, trebuie sa stii ca ea nu poate fi realizata din titan deoarece materialul respectiv este dificil de prelucrat. Insa, este foarte potrivit pentru inelele care pun accent pe culoare si nu pe forma.
• Un inel din platina nu poate fi prea lat deoarece poate deveni  inconfortabil la purtare, datorita greutatii. Platina este folosita doar la realizarea verighetelor finute.

Inainte sa te decizi asupra unui model si material discuta inainte cu expertul care se ocupa cu fabricarea verighetei respective pentru a te asigura ca executia este posibila.www.oakparkjewelers.com
 

foto : www.douglawrence.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare