Accesorii

#cumparare genti #genti originale #falsuri #genti #accesorii #chanel #louis vuitton

Cum recunosti un Vuitton sau un Chanel original

Orice femeie viseaza sa aiba cel putin o geanta dintr-o colectie a unui brand celebru. Ce te faci insa cand pe piata exista o multime de falsuri? Inveti prin ce se deosebesc cele originale! Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa alegi o geanta Chanel sau Loius Vuitton fara sa gresesti.

Chanel

Sursa foto: blog.chairish.com

Nimic nu reclama mai bine luxul decat o geanta clasica Chanel. Doar ca brandurile de lux reprezinta o tentatie si pentru falsificatori, care au ajuns sa isi rafineze atat de tare produsele contrafacute incat trebuie sa fii foarte atent atunci cand alegi o piesa.

Se stie despre gentile Chanel ca sunt realizate din cea mai moale si mai fina piele cu putinta. Textura materialului nu este uniforma, iar daca observi striatii repetitive poti fi sigur ca ai de a face cu un fals.

In plus, uita-te cu atentie la cusaturi. O geanta Chanel originala va fi extrem de meticulos cusuta, nu ai sa vezi niciodata vreun capat de ata razlet asa cum s-ar putea intampla in cazul unei copii. Daca ai sa observi urme de adeziv, atunci n-ai niciun motiv sa cumperi o astfel de geanta.

Sursa foto: chanel.com

Uita-te in interior si verifica stickerul care cuprinde o serie din 7-8 cifre. Acest cod trebuie sa fie foarte bine lipit si sa fie acelasi cu cel de pe cardul de autenticitate.

Mare atentie si la accesoriile metalice. Niciodata cele originale nu isi vor pierde luciul, asa ca si in cazul in care iti cumperi o geanta vintage, acestea trebuie sa fie foarte putin uzate. La logo-ul "CC", partea superioara a "C"-ului drept este pozitionata peste partea superioara a "C"-ului stang, iar partea inferioara a "C"-ului stang este pozitionata peste partea inferioara a "C"-ului drept.

Louis Vuitton

Sursa foto: louisvuitton.com

Si gentile Louis Vuitton sunt visul oricarei femei. Dar si in acest caz exista o multime de falsuri. Fii atenta la logo. In cazul gentilor originale, acesta nu este niciodata intrerupt de cusaturi. Mai mult, producatorul isi plaseaza monograma in mod simetric. In plus, cusaturile trebuie sa fie fixe si la acelasi nivel.

Sursa foto: louisvuitton.com

Un detaliu care iti poate atrage atentia este codul de bare. Cifra "0" de pe o geanta originala va fi intotdeauna alungita si niciodata nu va putea fi condundata cu litera "O". De asemenea, Louis Vuitton elibereaza si certificat de garantie.

Ca sa fii sigur ca nu dai banii pe un fals, cea mai sigura cale este sa cumperi doar de la o reprezentanta autorizata sau de pe site-urile oficiale. O marfa prea ieftina fata de oferta originala trebuie sa iti dea de gandit.

Sursa foto: louisvuitton.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare