Accesorii

#imagine exterioara #ingrijire #imagine

Cum avem grija de imaginea noastra exterioara si cum putem fi niste prezente incantatoare in orice circumstanta?

Nu mai reprezinta niciun secret faptul ca cu totii ne dorim sa impresionam, fie prin prezenta noastra, fie prin deprinderile pe care le avem. Cert insa este faptul ca ne dorim acest lucru cu orice pret. In societatea zilelor noastre, imaginea personala a devenit un lucru cu o importanta majora avand in vedere ca ea reprezinta defapt cea mai buna carte de vizita a noastra. Astfel, indiferent ca este vorba despre un eveniment important, despre un interviu de angajare sau despre alte circumstante din viata de zi cu zi, ne dorim cu orice pret sa aratam cat mai bine si sa facem o impresie buna. Conform unor studii de specialitate, impresia celorlalti despre noi se formeaza in mai putin de o secunda, astfel ca, un simplu detaliu daca ne scapa, este suficient pentru a face o impresie nu tocmai placuta. Pentru a arata in forma de zile mari, nu este suficient sa ne rezumam doar la vestimentatie, ci simultan este necesar sa acordam o atentie deosebita si ingrijrii pe care ne-o acordam.

Vestimentatia, atitudinea, ingrijirea, dar si modul in care ne percepem noi pe noi sunt lucruri care contribuie la identitatea si cartea noastra de vizita. Mai presus de orice insa, este esential ca noi sa ne simtim bine si confortabil in pielea noastra, indiferent de alegerile pe care le facem. Haideti insa sa descoperim impreuna cateva lucruri pe care le putem face pentru a avea o imagine personala ingrijita si pentru a fi niste prezente incantatoare in orice circumstanta.

Ai grija de tenul tau!

Pielea fetei este mereu expusa, atat la agentii patogeni din mediul inconjurator, cat si expusa privirilor celor din jur. Zona fetei este de cele mai multe ori cea care ne atrage cel mai usor atentia, astfel ca orice imperfectiune de la acest nivel este usor de identificat. In acest sens, recomandarea este aceea de a-ti creea o rutina de ingrijire a tenului. Din arsenal nu ar trebui sa lipseasca cateva produse cosmetice de baza in ingrijire precum: crema hidratanta, crema antirid (dupa caz) si lotiunea de curatare. Un ten ingrijit si sanatos este foarte usor de observat de catre cei din jur si mai mult decat atat, este foarte important sa avem grija de tenul nostru.

Asigura-te ca alegi intotdeauna tinutele potrivite

Lumea modei este destul de dinamica si nu intotdeauna corespunde cu gusturile noastre, astfel ca este absolut esential sa ne asiguram ca alegerile pe care le facem in materie de tinute sunt cele care corespund cat mai bine cu nevoile noastre in materie de estetica si confort. In plus, nu uita de accesoriile de baza ale unei tinute elegante: impresionantele genti de dama, bijuteriile si ocazional, chiar si palariile. Fiecare dintre acestea te pot ajuta sa fii o prezenta incantatoare la evenimentele la care participi.

Adopta o atitudine pozitiva

Pozitivitatea si optimismul sunt lucruri pe care interlocutorii le pot observa cu mare usurinta, chiar daca ele nu sunt tangibile. O atitudine potrivita este un lucru care merge perfect cu o tinuta impecabila, astfel ca cu siguranta nu vei ramane neobservata. Zambetul este de departe cel mai bun mod prin care ne putem arata pozitivitatea, astfel ca este indicat sa zambim cat mai des.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare