Accesorii

#ochelari de vedere #tinuta #ochelari #ochelari de soare #fashion

Cum alegi accesorii care sa iti puna in valoare trasaturile: 3 reguli usor de respectat

O tinuta nu este completa fara accesorii. Daca iti este teama sa nu gresesti atunci cand vine vorba despre completarea look-ului, tine cont de aceasta regula de baza: trebuie sa alegi accesorii proportionale cu statura ta. Daca esti inalta, poti opta fara probleme pentru accesorii mai impozante, mai mari. Daca esti scunda alege accesorii mai finute, mai mici. Cum alegem accesoriile care sa ne puna in valoare trasaturile?

Tenul tau: cald sau rece? Ei da, pana si tenul este inclus in categorii. Nu intra in panica, iti va fi usor sa determini ce tip de ten ai. Uita-te putin la venele tale: daca sunt de culoare albastra inseamna ca ai tenul rece, daca tind spre culoarea verde inseamna ca ai tenul cald. Daca iti este greu sa determini tipul de ten astfel, poti incerca alta metoda: privese irisul si observa petele galbene sau gri care apar pe iris. Petele galbene inseamna un ten cald si cele gri un ten rece.

In cazul unui ten cald vei adopta culori calde precum auriu, rosu sau galben. Poarta bijuterii din aur sau aurite precum bratari sau coliere.

Daca ai tenul rece atunci opteaza pentru argintiu, albastru sau verde.

Cum alegem ochelarii de soare care sa ne puna in valoare trasaturile?

Atunci cand vrei sa alegi o pereche de ochelari de soare dama potriviti trebuie sa tii cont de lentile care trebuie sa confere o imagine clara, sa fie rezistenti si sa beneficieze de filtre de protectie fata de razele ultraviolete. Atunci cand ii achizitionezi, verifica daca sunt conform cu normativele.

Nici ochelarii de vedere nu trebuie neglijati, deoarece si ei sunt considerati accesorii. Opteaza pentru ochelari de vedere Gucci daca vrei sa ai garantia unei perechi de ochelari de vedere de calitate, in tendinte si extrem de rezistenti.

Ce forma trebuie sa aiba o bjiuterie pentru a te pune in valoare?

Colierele. Daca ai o fata rotunda, opteaza pentru un colier care cade in V precum un colier sautoir care, pe langa fapul ca iti pune trasaturile in evidenta, iti pune si bustul in valoare si atrage privirile asupra decolteului. Pentru doamnele si domnisoarele cu forme mai generoase nu recomandam colierele cu perle mari si pandantive impozante.

Cerceii. In alegerea cerceilor potriviti trebuie sa tii cont de forma fetei. Nu fa greseala de a alege o pereche de cercei in aceeasi forma cu fata, trebuie sa contrabalansezi, aceasta este principala regula de care trebuie sa tii cont in alegerea perechii de cercei potrivite. Daca ai fata rotunda atunci ar trebui sa eviti cerceii creole, modelele circulare si impozante. In schimb, daca ai o fata mai dreptunghiulara, cerceii creole te vor incanta cu siguranta.

Doamnele si domnisoarele care au fata patrata si in forma de inima sunt cele mai fericite, deoarece li se potrivesc toate modelele de cercei. Nu uita ca principala misiune a cerceilor este aceea de a-ti ilumina fata. Daca optezi pentru un model cu pandantiv, acestia trebuie sa ajunga pana la nivelul maxilarelor pentru a alungi gatul si fata, astfel risti sa obtii efectul invers.

Sursa foto: stock.adobe.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare