Accesorii

#culoarea anului #accent bijuterii #marsala

Culoarea anului la Accent Bijuterii - Marsala

Marsala, culoarea vinului rosu, robust si cu accente de pamant, este culoarea anului 2015 conform autoritatii in materie de culoare, Pantone.

 

În contrast cu “Orhideea radiantă”- culoarea anului 2014 care încurajează creativitatea şi inovaţia prin tonuri fuchsia, mov şi roz, conform specialiştilor de la Pantone, Marsala “ne  îmbogăţeşte  mintea, trupul şi sufletul, difuzează  încredere şi stabilitate” prin tonuri naturale roşu - maronii.

Tonul stilat şi robust al culorii Marsala place în mod universal tuturor şi serveste drept declaraţie de eleganţă când se foloseşte singură sau ca accent de culoare atunci când este folosită în combinaţii. Acestea sunt lucruri pozitive şi de bun augur inclusiv pentru designul de bijuterii cu pietre preţioase şi semipreţioase cum ar fi granatul, rodocrozitul, hesonitul, rubinul şi turmalina roz care sunt în specificul de culoare şi ton.

Inel din argint cu hesonit şi granat - VI5728_1

Inel din argint realizat manual, lucios, cu design ce aminteşte de mitul şarpelui, decorat cu hesonit, piatră naturală şi granat faţetat.

Se observă în acest sezon  mişcarea către zona mai relaxată şi mai delicată a spectrului culorilor. Acum se află în centrul atenţiei un mix din surse diferite de tonuri luminoase, pasteluri şi culori neutre naturale ce doresc să ne introducă în atmosfera visării cu ochii deschişi. Ne aflăm în plină mişcare care îşi propune să creeze spaţii neutre, de linişte care să ne deconecteze de la tehnologie şi să ne ofere timpul necesar de a ne opri din mişcarea continuă.

În designul de bijuterii acestea se concretizează în combinarea pietrelor albastre cu granat sau cuarţ verde, cu coral roz sau cornalină.

Inel din argint cu blue topaz, granat şi cornalină - VI5731_3

Inel din argint realizat manual cu pietre semipreţioase, cornalină finisată caboşon, granat şi blue topaz faţetate. Inelul are o despărţitură în partea superioară astfel încât poate fi reglat pe măsura dumneavoastră.

Marsala datorită nuanţelor ei lucioase se combină cu uşurinţă şi în mod fericit cu galbenul-auriu, chihlimbarul, verdele, turcoazul sau vernilul, cu tonurile vibrante de albastru.

Atunci când Pantone anunţă culoarea anului şi/sau a sezonului, industria modei de îmbrăcăminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se întâmplă şi cu moda în bijuterii.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Accent Bijuterii
www.accentbijuterii.ro
021.317.41.11

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare