Accesorii

#costum de baie #stil #costume de baie #costume de baie 2012 #tendinte costume de baie 2012

Costume de baie in tendinte pentru vara 2012

Te gandesti deja la ce costume de baie in tendinte poti incerca vara aceasta? In 2012, designerii te surprind cu modele retro-chic, culori vibrante, imprimeuri atragatoare si croieli atat de diversificate, incat iti va fi dificil sa te decizi asupra unei singure variante.

Fiecare iubitoare de moda trebuie sa isi innoiasca garderoba cu cel putin doua costume de baie in tendinte pentru vara in curs. Anul 2012 inseamna bucurie, gratie, feminitate, culoare si personalitate.

Costumul rosu intreg

Ei bine, rosul aprins nu poate sa fie decat incredibil de seducator si in contextul costumelor de baie, iar croiala tip body isi pastreaza popularitatea si vara aceasta. Iata de ce ar fi o idee excelenta sa iti afisezi trupul gata de sesiuni prelungite de bronzat intr-un costum rosu intreg, cu barete care se incheie la spate si cupe (pentru un bust impresionant).



foto : refinery29.com

Costumul intreg cu imprimeu

Dominanta imprimeurilor se extinde si in sectorul costumelor de baie, asa ca asigura-ti cateva aparitii la piscina sau la plaja cu un astfel de model, daca vrei sa treci cu brio testul tendintelor verii 2012. Fii feminina si delicata cu ajutorul combinatiei de culori bleu-alb sau ultra-eleganta si sexy in varianta alb-negru.




Foto: refinery29.com

Costumul deux-piece cu imprimeu floral

Motivul florilor este cel putin la fel de recomandat pentru tinutele de plaja, asa cum se regaseste in majoritatea tinutelor propuse de creatorii de moda. Alege un costum de baie deux-piece cu imprimeu floral, detalii feminine si nuante dulci, precum optimistul oranj.



Foto: refinery29.com

Costumul deux-piece negru

Vara aceasta, ai voie sa porti costumul deux-piece negru doar daca este infrumusetat de un imprimeu discret in culori tari, care sa ii aduca un plus de modernitate si originalitate.



Foto: refinery29.com

Costumul deux-piece retro

Bikini cu talie inalta? Sutien in forma de fundita, fara cupe? Da! Aceasta este unul dintre cele mai fierbinti stiluri in materie de costume de baie pentru vara 2012, inspirat din modelele retro. Vei fi uimita cat de mult iti poate avantaja silueta aceasta optiune inedita.



Foto: refinery29.com

Costumul deux-piece cu motive marine

Vrei sa ai o aparitie exotica si seducatoare? Atunci opteaza pentru un costum deux-piece cu design dominat de motive marine, extrem de trendy vara aceasta. Te poti rezuma la un bleu-turcoaz cuceritor, care sa atraga toate privirile din jur.



Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului