Accesorii

#parfumuri originale #concurs #stil #parfum #parfumexpress.ro #parfumuri online #parfumuri de primavara

Concurs: Castiga un parfum de primavara

Odata cu schimbarea anotimpurilor, e timpul sa incerci un parfum nou, o aroma speciala care sa te faca sa te simti sexy si increzatoare. ParfumExpress.ro iti ofera sansa de a castiga un parfum de primavara Thierry Mugler Alien, dar si de a cumpara parfumurile tale preferate online, numai parfumuri originale la preturi speciale.

Parfumuri si cosmetice de top pe ParfumExpress.ro

Magazinul online iti pune la dispozitie parfumuri, cosmetice si produse de machiaj originale, create de cele mai importante nume din industria parfumeriei: Bvlgari, Calvin Klein, Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior, Davidoff, Dolce & Gabbana, Elizabeth Arden, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Kenzo, Lacoste, Lancome, Mexx, Nina Ricci, Paco Rabanne, Versace si Yves Saint Laurent.

Alaturi de selectia variata ce include si produse pentru ingrijirea parului sau pentru aromoterapie, ParfumExpress.ro ofera si promotii saptamanale, astfel incat poti achizitiona parfumurile tale preferate la preturi reduse.

Cum cumperi pe ParfumExpress.ro

In magazinul online ParfumExpress.ro, poti face comenzi folosind cosul de cumparaturi de pe site sau telefonic. Parfumurile comandate sunt expediate in maxim 5 zile de la procesarea comenzii si sunt livrate prin curierii GLS Romania. Transportul este gratuit pentru orice comanda care contine un parfum sau produse suplimentare in valoare de peste 150 lei.

Deoarece ParfumExpress.ro ofera numai parfumuri originale, magazinul pune la dispozitia clientilor si o garantie de rascumparare 100%.

Concurs: Castiga un parfum Thierry Mugler Alien in valoare de 259 lei

Participa la concurs si castiga un parfum Thierry Mugler Alien de 60 ml. Din pacate parfumurile nu pot fi mirosite online, dar pe internet pot fi admirate ambalajele si sticlele cu un design atragator. Intra pe ParfumExpress.ro, alege setul de parfumuri care te atrage vizual cel mai mult (in meniul Parfumuri/Set Parfumuri) si explica de ce intr-un comentariu la acest articol. Raspunsul trebuie sa contina motivele pentru care setul care te atrage (forme, culori etc) si link-ul la setul de parfum ales pentru sansa de a participa la concurs.

Va fi premiat cel mai interesant si convingator raspuns! Perioada de desfasurare a concursului este 12 aprilie - 12 mai 2012. Castigatorul va fi anuntat in data de 14 mai 2012 in pagina de concurs si va fi contactat personal pe adresa de email.

Important! Pentru a castiga, adresa de email trebuie sa fie valida.

Premiul este un parfum pentru femei Thierry Mugler Alien (eau de parfum, 30 ml), in valoare de 259 lei, oferit de ParfumExpress.ro.

La concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Regulament general concursuri Acasa.ro

foto : Forget-flowers.co.uk

 

 

Castigatorul concursului este: Bianca Vlasceanu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare