Accesorii

#parfumuri toamna #La vie en Silver # La vie en Gold #parfumuri

Completeaza-ti colectia de parfumuri cu arome de toamna! Descopera La vie en Gold si La vie en Silver!

Pregateste-te pentru sezonul festiv al sarbatorilor de iarna completandu-ti colectia de parfumuri cu cele mai delicate arome de toamna de la Parfumexpress.ro! Alege dintr-o oferta generoasa de parfumuri originale aromele preferate, pentru tine, dar si pentru cei dragi, disponibile la preturi atractive!

Te afli in cautarea unui nou parfum care sa iti completeze colectia personala sau te gandesti deja la cadourile pentru cei dragi din perioada Craciunului? Parfumexpress.ro iti propune o gama larga si variata de produse originale, la preturi foarte bune, cu pana la 50% mai ieftine decat in alte magazine, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

La vie en Gold: parfumuri pentru Ea

In categoria La vie en Gold a magazinului online Parfumexpress.ro te asteapta o colectie generoasa de parfumuri pentru femei ale unor marci de top, create pentru a se plia pe cele mai variate preferinte.

Aici vei descoperi apa de parfum Classique Intense de la Jean Paul Gaultier, dar si senzualul Stars de la Jimmy Choo. Acestor doua parfumuri li se adauga multe altele, precum The One 2014 Edition de la Dolce Gabbana, Untold de la Elizabeth Arden, Alien Eau Extraordinarie - Thierry Mugler, Lady Million - Paco Rabanne si DKNY Golden Delicious - Donna Karan.

Aromele orientale sau floral-fructate ale acestor parfumuri de top au cucerit deja milioane de femei din lumea intreaga si te astepta sa le descoperi si tu secretele!

La vie en Silver: parfumuri pentru El

Parfumexpress.ro nu i-a uitat nici pe reprezentantii sexului tare, carora le propune, in categoria La vie en Silver, o selectie de parfumuri barbatesti ale unor branduri reputate ca Jimmy Choo, Dolce Gabbana, Paco Rabanne sau Carolina Herrera.

Fa-i o surpriza oferindu-i in dar un parfum Jimmy Choo Man, cu note fructate, sau The One For Men 2014 Edition de la Dolce Gabbana, daca prefera aromele lemnos-condimentate. Insa tot in categoria La vie en Silver vei gasi si alte parfumuri puternice, precum Quantum - James Bond 007, Invictus - Paco Rabanne, 212 Men - Carolina Herrera sau Narciso Rodriguez for Him.

Pe langa preturile incredibile pe care ti le propune pentru fiecare dintre produsele sale, Parfumexpress.ro iti asigura si livrarea gratuita! Te asteptam in magazinul online Parfumexpress.ro pentru a descoperi noutatile saptamanale, cat si ultimele promotii si reduceri!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare