Accesorii

#cizme #toamna #tendinte toamna #cizme ieftine

Cizme in tendintele toamnei care costa pana in 200 de lei

Vremea se arata din ce in mai capricioasa, iar frigul ne-a luat prin surprindere inca de la inceputul lunii octombrie. Daca sperai sa mai poti purta inca balerinii cateva luni, ei bine, vremea ti-a cam stricat planurile. E deja timpul cizmelor. Iata cateva modele de cizme in tendinte, care costa pana in 200 de lei:


1. Cizmele Biker

Cizmele biker sunt in voga toamna aceasta. Pe langa faptul ca au design hard-rock, ceea ce inseamna sic si in trendy in acest sezon, ele sunt si foarte utile. Au o talpa groasa de cauciuc, zimtata, care te ajuta sa mergi fara probleme chiar si pe gheta. Se potrivesc atat la pantaloni, in special din piele, cat si la fuste.

Acest model il poti gasi in magazinele H&M, la pretul de 199 de lei.


2. UGG-urile

UGG-urile se mentin in tendinte si in sezonul toamna-iarna 2013-2014. Acest tip de cizme este deja foarte popular, datorita confortabilitatii lor, dar si designului lor trendy. Sunt usor de purtat, cat si de asortat. Gama de modele este extrem de variata si la preturi pentru orice buzunar. Pe site-ul depurtat.ro gasesti numeroase modele, care pornesc de la 129 de lei.


 

3. Cizmele cu platforma

In cazul in care esti miniona si ai nevoie de incaltaminte de iarna confortabila, insa care sa adauge si cativa centimetri inaltimii tale, poti alege cizmele cu platforma. Acestea sunt calduroase, dar, in acelasi timp, sic si usor de purtat chiar si in sezonul rece. Cizmele cu platforma din imagine le poti gasi pe site-ul depurtat.ro si costa 119 de lei.


4. Cizme de cauciuc

Toamna aceasta poti fi sic purtand chiar si o pereche de cizme de cauciuc, care sunt perfecte mai ales pentru zilele ploioase. Acest model il poti gasi pe site-ul depurtat.ro, la 99 de lei.



De asemenea, numeroase modele de cizme de cauciuc poti gasi si pe site-ul miniprix.ro. Preturile acestora pornesc de la 59 de lei.


5. Cizme din pielea intoarsa

Cizmele din piele intoarsa revin si ele in tendinte. Se poarta in general cele care depasesc linia genunchiului, insa, daca esti mica de statura, ar fi bine sa te orientezi catre modele de cizme mai joase, pana la glezna.

Acest model il gasesti pe site-ul depurtat.ro la pretul de 199 de lei.



Sursa foto: oo-mg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare