Accesorii

#bijuterii malahit #malahit #bijuterii #bijuterie

Cinci motive sa daruiesti o bijuterie cu malahit

Malahitul este o piatra a succesului si a transformarilor, un talisman protector care parca hipnotizeaza si izgoneste energiile negative datorita verdelui sau intens. In antichitate era considerat un talisman pentru copii şi era purtat ca "scut" impotriva magiei negre si a vrajitoriei.

Si astazi malahitul este o piatra semipretioasa foarte apreciata nu doar datorita aspectului sau hipnotizant, ci si pentru proprietatile pe care le are pentru purtator.

Daca vrei sa faci cuiva un cadou deosebit si sa-i oferi un adevarat talisman, iata cinci motive sa daruiesti bijuterii cu malahit:

- protejeaza impotriva pericolelor, a gandurilor negative si a atacurilor psihice;

- este piatra care sta in calea deochiului, a magiei negre, a vrajilor si blestemelor;

- aduce succes si noroc la bani;

- este o piatra ce respinge radiatiile nocive emise de computer, TV, raze X si alte elctronice;

- atrage fidelitate, iubire, echilibru, armonie.

Malahitul este mai eficient atunci cand este in contact direct cu pielea persoanei care il poarta. Prin urmare, un pandantiv din argint cu malahit, un inel fin lucrat sau o bratara cu o montura deosebita nu doar ca vor arata grozav, ci isi va proteja si mai bine "stapana".

Cristaloterapie cu malahit

Despre malahit se spune ca are proprietati vindecatoare daca este asezat pe chakre sau pe organe bolnave. Este benefic pentru stomac, pancreas, ficat, inima, glande sau ochi. Amelioreaza, printre altele, astmul, reumatismul, inflamatiile, intoxicatiile, durerile.

Pentru femei este bun in probleme de fertilitate, ajuta la reglarea menstruatiei si asigura protectie in timpul sarcinii; este benefic la nastere si sporeste lactatia.

Chiar daca nu ai vreo suferinta fizica, poti purta malahit pentru ca aduce echilibru, buna dispozitie, sporeste capacitatea de concentrare, ascute intuitia si pragmatismul.

Este o piatra protectoare pentru cei nascuti in zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Cum se intretin bijuteriile cu malahit

Aceasta piatra trebuie purificata foarte des, chiar zilnic daca este posibil, deoarece se spune ca absoarbe negativitatea din jur. Despre malahit se spune ca atunci cand anunta un pericol iminent se va sparge in doua.

Pentru ca este o piatra putin dura, evitati metode de purificare agresive. Folositi doar sare fina si apa pentru a o curata si improspata.

Evitati socurile, deoarece este o piatra moale si se poate sparge usor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului