Accesorii

#bijuterii chihlimbar #accent bijuterii #chihlimbar #bijuterii

Cele mai frumoase bijuterii pentru toamna 2021

Toamna si culorile ei au inspirat de-a lungul timpului cele mai frumoase poezii, metafore si tablouri, in care blandetea si melancolia se impletesc in nuante dulci ca roadele din vii si livezi. Natura tot mai adormita pe zi ce trece capata accente mieroase cu care simti nevoia sa te asortezi, pentru a simti si mai puternic acea ancestrala comuniune om-natura, fie prin haine, fie prin accesorii. Cele mai frumoase bijuterii pentru toamna 2021 le gasesti la Accent Bijuterii, locul in care dragostea pentru rafinament a maestrilor bijutieri are ca rezultat, de mai bine de 30 de ani, podoabe ce pot fi considerate adevarate opere de arta.

 

Bijuterii cu chihlimbar asortate perfect cu tinutele tomnatice

Piatra organica, din rasina arborilor preistorici, cu incluziuni de fosile vegetale sau de insecte conservate perfect zeci de milioane de ani dupa ce au fost ispitite de parfumul irezistibil, chihlimbarul este, poate, gema in care se impletesc cel mai bine simplitatea si rafinamentul.

Nuantele sale deosebite, de la galben mieros, la portocaliu brun si la rosu hiacit au o energie calda si luminoasa si reprezinta o sursa de buna dispozitie, calm si echilibru psihic si fizic.

Bijuteriile cu chihlimbar sunt considerate aducatoare de noroc in cultura orientala si se asorteaza usor cu orice tinuta; aceste pietre unice, la fel ca fiecare omn, simbolizeaza legatura ancestrala cu natura si simplitatea care este, de cele mai multe ori, cea mai buna dovada de rafinament.

O pereche de cercei cu chihlimbar se va asorta perfect cu tinutele tomnatice si cu natura, iar un inel cu aceasta piatra ce fura privirile cu frumusetea sa este accesoriul ideal cand vrei sa fii in ton cu nuantele calde si jucause care te inconjoara.

Bijuterii cu cornalina surprinzatoare ca un apus de toamna

Printre pietrele care se asorteaza cel mai bine cu toamna se numara cornalina, un mineral din familia cuarturilor cu nuante pur si simplu captivante.

Stralucirea rosiatica asortata cu culorile calde ale toamnei vine de la impuritatile de fier pe care le include aceasta piatra a curajului, a fertilitatii, a alegerilor pozitive si a vitalitatii.

O bratara din argint cu cornalina nu este doar un accesoriu superb, potrivit atat cu tinutele de zi, cat si cu cele de seara, ci un talisman cu proprietati protectoare si inspirationale pentru cea care il poarta.

Un pandantiv cu cornalina in nuante captivante, de la roz-portocaliu pana la maro-ruginiu, este o bijuterie care nu trebuie sa lipseasca din colectia nicinei femei care pune pret pe eleganta si rafinament. De asemenea, poate reprezenta un cadou inspirat pentru o femeie speciala fie cu un prilej deosebit, fie pentru ca pur si simplu vrei sa ii dovedesti cat de mult o pretuiesti.

Colectia de toamna de la Accent Bijuterii, disponibila online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piata Romana), include accesorii superbe cu pietre pretioase si semipretioase, realizate manual, cu o deosebita atentie la detalii, cu pricepere, finete si dragoste de frumos. Originale, unicat sau de serie limitata, operele maestrilor bijutieri de la Accent sunt la inaltimea asteptarilor si gusturilor iubitorilor de frumos si rafinament, iar prezenta lor pe piata de mai bine de 30 de ani reprezinta o garantie de netagaduit a calitatii si excelentei.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare