Accesorii

#bijuterii aur #bijuterii #bijuterii valentine`s day

Cele mai cool bijuterii pe care sa i le oferi iubitei de Valentine’s Day

Ziua de Sfantul Valentin este unul dintre cele mai potrivite momente pentru a face un cadou pretios persoanei iubite. Daca femeile se descurca putin mai usor atunci cand e vorba sa cumpere un cadou, pentru barbati, alegerea darului perfect poate fi un mare factor de stres. Ce trebuie sa stie e ca o bijuterie va fi intotdeauna pe placul oricarei femei.

 

Flori, bomboane de ciocolata, jucarii din plus. Acestea sunt cele mai des intalnite daruri intre indragostiti. Atunci cand relatia a avansat, cu siguranta iti doresti sa oferi mai mult decat atat. Si ce poate fi mai potrivit decat un dar pretios: o bratara, o pereche de cercei, un pandantiv sau chiar un inel?

Am incercat sa aflam care sunt cele mai potrivite bijuterii care pot fi oferite cu aceasta ocazie, astfel ca am discutat cu specialistii Accent Bijuterii care ne-au aratat cateva piese extrem de frumoase. Acum, singura ta misiune este sa te hotarasti care este cea mai potrivita pentru partenera ta.

“Ti-am dat un inel mare cat inima mea!” Sunt versurile unui cantec celebru pe care numai daca le citesti si iti vine deja sa le fredonezi. Totusi, ce trebuie sa stim este ca inelul nu trebuie sa fie mare, dar trebuie, cu siguranta, sa fie o piesa deosebita. Acest inel din aur alb cu diamante naturale este cu adevarat impresionant datorita lucraturii speciale. Are nu mai putin de 56 de diamante naturale!

Daca acest model ti se pare un pic prea complicat sau prea sofisticat, atunci cu siguranta ca iti vei dori sa ii oferi iubitei un model ceva mai clasic precum acest inel din aur alb. Este finut, delicat si va arata foarte bine pe inelarul partenerei. In plus, acest gen de inel este preferat de orice tip de femeie, deci sunt mici sansele sa dai gres achizitionandu-l.

Si pentru ca sunt si persoane care nu agreeaza neaparat aurul, iata si un inel din argint cu rubin. Pe langa uriasa piatra rosie fatetata, inelul este ornat si cu pietre zirconia. Si nici nu este atat de scump pe cat ti-ai fi imaginat, din contra! Combinatia este insa superba.

Dar pentru ca oferirea in dar a unui inel poate sa lase loc la interpretari, la fel de bine poti face cadou o pereche de cercei. Acesti cercei din argint cu rodolit sunt foarte eleganti si seamana cu un mini buchet de flori pretioase prinse la ureche. Cerceii stil candelabru evidentiaza frumos trasaturile fetei si linia gatului.

O alta varianta de cadou pretios ar fi o bratara. Alege una din argint placat cu aur alb, pentru mai mult rafinament, si cu rubine. Este o piesa care poate fi purtata ca unic accesoriu la o tinuta de seara, spre exemplu.

Pandantivul inimioara sau brosa in forma de inima sunt alte simboluri ale dragostei care vor ramane o amintire frumoasa peste ani. Fie ca alegi piese din aur alb sau din aur galben, cu diamante naturale sau cu alt gen de pietre pretioase, vei face cu siguranta o surpriza placuta persoanei dragi careia vei alege sa i le oferi.

Intra in magazinul online de bijuterii comaccent.ro si alege cel mai potrivit cadou de Valentine’s Day!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului