Accesorii

#stil feminin #pantofi # pantofi toamna #tendinte pantofi

Cei mai trendy pantofi toamna aceasta

Culorile puternice, tocurile inalte, platformele din lemn, accentele metalice, tintele sau imprimeurile florale sunt cuvintele ce caracterizeaza tendintele toamnei 2013 in ceea ce priveste incaltamintea. Daca vrei sa fii fashion toamna aceasta, iata ce pantofi trebuie sa iti achizitionezi:


1. Pantofii statement

Pentru inceputul toamnei, designerii recomanda incaltamintea cat mai colorata, care sa te binedispuna si cu ajutorul careia sa treci mai usor peste faptul ca se apropie sezonul rece. Pantofii statement, cu un model incarcat, insa elegant, nu trebuie sa iti lipseasca din colectie toamna aceasta.


2. Pantofii stiletto cu imprimeu floral sau simpli

Anul acesta, inca din vara, au revenit in forta pantofii cu varf usor ascutit, stiletto. Acestia sunt mult restilizati si iti dau un aer elegant si sic oricat de banala ar fi tinuta ta. Imprimeurile florale raman si ele in trend, asa ca pantofii stiletto si imprimeurile florale fac o echipa excelenta toamna aceasta.


3. Botinele decupate

La inceput de toamna, nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba botinele. Se poarta combinatiile de culori, dar si cele de materiale. Botinele decupate in fata sau simple sunt un must-have in toamna 2013.




4. Imitatia de sarpe

Imitatia de piele de sarpe revine la moda toamna aceasta. Botinele din piele de sarpe vor fi elementul care vor da o nota de extravaganta tinutei tale. Le poti purta atat cu pereche de pantaloni negri pana, cat si cu o fusta de piele, sic.


5. Pantofii cu dantela

Dantela este omniprezenta. Se poarta atat vara, cat si in sezonul rece, doar ca acum ea accesorizeaza incaltamintea. Pantofii Oxford barbatesti pot deveni extrem de feminini daca ii sunt imbracati intr-o dantela delicata si rafinata.



De asemenea, poti alege toamna aceasta si pantofii barbatesti cu imprimeuri geometrice sau tabla de sah. Acestia se potrivesc de minune firilor nonconformiste, mereu in cautarea tinutelor altfel. Acestia vor atrage cu siguranta atentia asupra ta si te vor ajuta sa fii si mai vesela in monotonia toamnei.



Sursa foto: fashiontrendsetter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului