Accesorii

#Fossil #Ceasuri Fossil #ceasuri

Ceasurile Fossil - dincolo de granitele modei

Ce cadou poate sparge tiparele timpului ramanand o adevarata bijuterie care nu demodeaza si mereu va reprezenta un accesoriu valoros? Cred cel mai potrivit raspuns ar fi ceasul de mana original, care sa bucure cu adevarat persoana care il primeste, sa ii foloseasca in majoritatea timpului si sa ii completeze perfect tinuta de zi cu zi.

Daca ne-am propus ca de Ziua Indragostitilor sa ii facem o astfel de surpriza persoanei iubite, e cazul sa incepem sa cautam un model de ceas adevarat, cunoscut pentru traditia brandului si pentru calitatile in materie de tehnologie si design.

Ne putem orienta catre marca de ceasuri Fossil, cunoscute pentru materialele deosebite din care sunt fabricate, a mecanismului elvetian si nu in ultimul rand a durabilitatii testata in timp de expertii din arta orologera.

La capitolul ceasuri barbatesti Fossil, compania a surpins de-a lungul anilor prin modele inedite si materiale inovatoare ca piatra, lemnul si granitul, confectionand piese perfect functionale care au scris istorie in ceea ce priveste traditia unei astfel de fabrici. Si, lasand la o parte inovatia, brandul chiar a scos pe piata articole ce s-au bucurat de un succes rasunator si continua sa o faca pana in prezent.

In ceea ce priveste ceasuri dama Fossil nimic nu contesta ca expertii si-au pus amprenta si in colectiile destinate femeilor. Au scos din mainile lor accesorii fine, ce imbraca subtil stilul feminin si il definesc pana in cea mai tare esenta a lui. Doamnele prefera sa poarte ceasurile in tandem cu geanta sau pantofii, aducand astfel un aport considerabil tinutei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare