Accesorii

# alegere portofel # portofel practiv #portofel

Ce trebuie sa aiba un portofel ca sa fie practic?

Alaturi de telefon, cheile de la masina si multe alte obiecte care se afla in geanta ta, portofelele barbatesti ocupa un loc important in randul accesoriilor esentiale pentru fiecare zi. Insa, pe langa aspectul estetic deosebit pe care il au portofele barbati si de dama, acestea trebuie sa se dovedeasca a fi cat mai practice. Aceasta din urma reprezinta calitatea cea mai importanta intrucat duce si la decizia de cumparare al unui astfel de accesoriu, aflam de la BeSpecial.ro.

Portofelele sunt de nelipsit din uzul personal, dupa cum pot fi cadouri barbati, utile si practice, asa cum le place lor. Dar pentru a fi practice trebuie sa indeplineasca o serie de conditii importante. Daca vei sti care sunt, urmareste acest scurt ghid de cumparare.

Caracteristicile unui portofel practic

Apectul practic si de durabilitate este dat si de materialul din care este fabricat portofelul. Daca portmoneul pe care il ai ti se pare ca nu este rezistent la uzura atunci opteaza pentru unul din piele naturala. Acest material reprezinta cea mai buna alegere daca iti doresti un portofel care sa reziste pentru cat mai mult timp. Cele mai importante lucruri pe care le folosesti in fiecare zi merita din plin sa fie pastrate intr-un portofel de calitate.

Portofelele de dama trebuie sa fie incapatoare

Multe femei sunt in situatia in care trebuie sa aleaga dintre un portofel mai mic care sa incapa in geanta sau oriunde si intre un portofel mai mare in care sa incapa lejer tot ceea ce este important. Daca doresti sa fie un portofel cat mai practic atunci cea mai buna alegere sunt cele de dimensiuni mari. In ciuda disconfortului pe care il poate crea un portofel mai mare, daca este bine compartimentat, bancnotele stau drepte, toate cardurile sunt in compartimentele lor speciale si mai exista si un lacas special pentru monede atunci se va dovedi a fi o alegere mult mai practica.

Alege portofele din piele naturala pentru rezistenta sporita.

Si, dupa cum am mai spus, rezistenta este una dintre calitatile care fac din portofele sa fie o investitie pe termen lung. In momentul in care achizitionezi un portofel trebuie sa te gandesti ca il vei folosi in fiecare zi, de cel putin cateva ori pe zi il vei scoate din geanta, il vei deschide si inchide. Mai ales daca in geanta ta nu este ordine si totul zace aruncat in toate partile, atunci portofelul tau va avea cel mai mult de suferit. Alege materiale de calitate cum ar fi pielea naturala si astfel te vei asigura ca intr-o frumoasa zi nu vei scoate din geanta un portofel jerpelit de care iti este si rusine.

Compartimentarea inteligenta pentru portofele barbatesti

Compartimentarea inteligenta trebuie sa nu lipseasca in cazul unui portofel barbatesc practic. Cu cat are mai multe compartimente cu atat iti va fi mai usor sa depozitezi mai multe lucruri si sa le mentii in ordine astfel incat accesul sa fie facilitat. Cu cat portofelul este mai spatios cu atat mai bine.

Sistemul de inchidere a portofelului conteaza, mai ales pentru doamne

Si, nu in ultimul rand, portofelul trebuie sa aiba un sistem de inchidere foarte eficient. Chiar daca la prima vedere nu pare, capsele sunt mai bune decat fermoarele pentru portofele de dama, dar nu si pentru cele barbatesti. Acestea din urma pot sa rugineasca sau sa nu se mai inchida corespunzator. Capsele suporta uzura mult mai bine decat fermoarele. Diferenta este ca barbatii, spirit practic, nu deschid portofelul la fel de des precum o femeie. Este motivul pentru care un portofelele reprezinta o idee de cadouri pentru mama, indiferent de ocazie.

De ce sa iei in calcul aceste sfaturi cand vrei un portofel practic?

Atunci cand achizitionezi un portofel trebuie sa te gandesti ca nu il vei schimba saptamanal. Este un accesoriu care te va insoti in fiecare zi si trebuie sa isi pastreze aspectul estetic pentru cat mai mult timp. Este foarte important sa urmaresti ca aceste calitati sa fie indeplinite de portofelul pe care il vei achizitiona si numai in acest mod te vei putea bucura de o investitie pe termen lung.

Vre mai multa inspiratie? Pe BeSpecial gasesti o gama variata de modele de portofele pentru barbati si femei, din piele naturala, cochete si practice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare