Accesorii

#ceas #ceas de mana

Ce poate sa-ti dezvaluie ceasul de la mana despre persoana care il poarta?

Sunt privite ca obiecte utile, pentru unii aproape indispensabile, mai cu seama cu mai multi ani in urma, sau drept accesorii speciale, adevarate bijuterii pe care le purtam cu drag, convinsi ca ne completeaza cu farmec tinuta vestimentara. Este vorba despre ceasuri de mana, pe care atunci cand le achizitionam dintr-o multitudine de modele, vezi oferta de pe site, ne dovedim, majoritatea dintre noi, clienti exigenti, pentru ca ne dorim ca modelul ales sa ne reprezinte, poate mai mult decat in cazul altor accesorii pe care le purtam mai des sau doar ocazional.

Si pentru ca atunci cand alegem pentru noi ceasul de mana dorit, tinand cont sa ne indeplineasca toate asteptarile, fie ca este vorba despre preferinta pentru o anumita marca, dotari si functii care musai sa le aiba, tipul de mecanism cu care este inzestrat, fie automatic, mecanic sau quartz, asa vom remarca la cei din jurul nostru tipul de ceas pe care il poarta.

Multi dintre noi nu se vor limita doar la a aprecia modelul observat la mana cuiva, ci va putea, pe baza catorva aspecte simple, fara a avea pretentia unui psiholog reputat, sa creioneze cateva insusiri ale respectivului posesor.

Evident, nu poate fi vorba in niciun caz despre o analiza certa, riguroasa, este mai degraba o suma de impresii, dar care se pot intradevar oglindi in realitate. Astfel, un ceas mecanic, cu un model vintage, cu un cadran clasic, afisaj cu cifre arabe si daca si fabricatia este elvetiana, iti va dezvalui posesorul acestuia ca fiind o persoana cu inclinatii artistice, boeme, posibil fascinat de precizia mecanismelor miniaturale si nu numai, care apreciaza si pretuieste stradania pe taram tehnic a predecesorilor.

Un ceas dotat cu cele mai sofisticate dotari, cu tehnologiile cele mai avansate, un soi de computer in miniatura, va scoate in evidenta posesorul acestuia drept o persoana pasionata de ultimele cuceriri ale tehnicii, dar in acelasi timp o persoana extrem de ocupata, dinamica, iar ceasul de la mana nu este doar un simplu accesoriu, ci un ajutor extrem de eficient in desfasurarea activitatilor zilnice.

Un model de ceas bogat ornamentat, cu un cadran cu cristale, pietre pretioase, plin de stralucire, va dezvalui cu siguranta o persoana dornica sa fie remarcata, admirata, care sa „sara in ochi”, iar un model de dimendiuni cat mai mici, discret, va arata o persoana poate sfioasa, care prefera sa se piarda in multime si care, cu siguranta, are alte atuuri pentru a se face remarcata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului