Accesorii

# accesorii dama #geanta dama #geanta

Ce geanta se potriveste la adidasi?

Geanta este nelipsita din tinutele femeilor, indiferent de stilul pe care-l prefera. Daca hainele elegante merg mana-n mana cu plicul si stilul office se completeaza cu geanta de umar, ce purtam la o tinuta casual sport? Raspunsul vine, cum e firesc, tot de la moda. Tendintele ultimilor ani sunt din ce in ce mai permisive, astfel ca pot fi combinate, cu succes, elemente vestimentare diferite, dar, de mare efect. Hanoracele cu paiete si platforme sau rochiile elegante, purtate cu pantofi sport, sunt doar cateva exemple.

 

Daca obisnuiesti si tu sa combini diverse stiluri vestimentare, insa, nu renunti, niciodata, la pantofii sport de la Nike Romania sau de la alte branduri, iata care sunt cele mai potrivite genti.

Rucsacul, cea mai populara varianta

Rucsacul este unul dintre cele mai utile accesorii, fiindca, pe langa aspectul estetic, el te ajuta sa ai la indemana o multime de obiecte utile. Fie ca optezi pentru unul din panza sau din piele naturala, rucsacul este extrem de modern. Combina-l cu un outfit alcatuit din jeansi conici, un tricou din bumbac si o jacheta tip biker, alaturi de o pereche de pantofi sport. Pentru a obtine un aer si mai modern, opteaza pentru tenisi cu o platforma de cativa centimetri, si poarta pantaloni evazati, daca inaltimea iti permite. Tine rucsacul pe un umar si nu uita nici de accesorii: cateva bratari metalice purtate pe o mana sau niste cercei mari, oversized.

Borseta, accesoriul la moda pentru stilul sport

Recent intrata in tendintele modei, borseta este accesoriul de nelipsit, fie ca porti botine cu toc sau pantofi sport. Deosebit de practica, perfecta pentru a avea la indemana un portofel si telefonul mobil, borseta merge combinata atat la pantaloni de trening sau la blugi, cat si la salopete si chiar la rochii casual. Alege o fusta plisata, midi, un tricou alb simplu si o jacheta de blugi. Pentru un plus de feminitate, alege o borseta din paiete reversibile. Desigur, incalta o pereche de pantofi sport albi sau in varianta negru cu talpa alba. O alta varianta de tinuta care cuprinde cu succes o borseta este formata dintr-un costum in doua piese, cu pantalon conic, la dunga, cu vedere la glezna. Poarta, in partea de sus, un top cu dantela si blazerul pe umeri. Ia-ti niste sneackers albi, iar, ca pata de culoarea, alege o borseta intr-o nuanta neon.

Geanta postas, cea mai usor de purtat

Purtata de-a lungul corpului, de regula, in partea din fata, geanta mesager este extrem de practica, mai ales daca vrei sa ai mainile complet libere. Acest model se asorteaza, de minune, cu tinutele casual la care alegi sa porti pantofi sport. O poti accesoriza cu succes chiar si la outfiturile sport, atunci cand porti trening sau pantaloni scurti. In functie de preferintele tale, ai de ales intre varianta cu bareta din materialul din care este confectionata geanta sau pentru varianta cu lant. Ceva mai eleganta, geanta tip postas cu lant este elementul ideal, atunci cand vrei sa adopti un look neconventional, cu piese din stiluri total diferite. In mod sigur, vei iesi in evidenta.

Geanta mica in culori tari

Ai o tinuta all black, adidasi negri si vrei o pata de culoare? O geanta mica, in care iti incape doar telefonul mobil si, eventual un pachet de servetele, este o varianta ideala. Opteaza pentru nuante moderne -rosu, galben neon, albastru electric- sau variantele metalizate: auriu, argintiu ori cupru. La mare moda sunt cele din silicon colorat, usor transparente.

Porti in cea mai mare parte a timpului pantofi sport, indiferent ca pui pe tine o rochie, blugi sau pantaloni de trening? Acum stii ce geanta sa alegi, astfel incat sa fii in tendinte si sa obtii un look modern si feminin, chiar si atunci cand tocurile sunt istorie.

Sursa foto: https://www.pexels.com/

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare