Accesorii

#bijuterii larimar #larimar #bijuterii

Ce bijuterii sa porti ca sa atragi dragostea

Dragostea poate fi cautata sau asteptata, insa poate fi si atrasa in viata ta. Una dintre metodele prin care poti atrage iubire este cristaloterapia: doar purtand anumite pietre karmice, spirituale, curative te vei inconjura de energie pozitiva si potrivita care te va ajuta sa atragi dragostea catre tine.

Larimarul, o piatra care fura privirile cu nuante intrepatrunse de la alb pana la bleu intens, este unul dintre cristalele care atrag dragostea sincera si sufletul pereche. Daca porti bijuterii cu larimar nu vei face impresie doar din punct de vedere estetic, ci vei capata acea aura de calm, pace, energie si disponibilitate sentimentala care te deschide catre iubire.

Este o piatra semipretioasa rara, pe care o gasim numai in Caraibe, Republica Dominicana. Acolo a fost descoperita, in 1916, dar certificata abia in 1974; nativii dominicani culegeau pietrele de culoare albastra de pe plaja si credeau ca erau aduse de valurile marii, astfel ca a fost denumita Piatra Delfinilor si a fost considerata o piatra norocoasa si vindecatoare, care tinea la distanta spiritele rele si dezastrele naturale.

Nunantele sale de bleu de intensitati diferite se potrivesc de minune cu argintul, fie ca alegi cercei cu larimar, inele, pandantive sau bratari.

Larimarul asigura protectie in fata energiilor negative; desi are origine vulcanica si este nascuta prin puterea focului, este una dintre gemele cardinale de apa si ii protejeaza pe cei care au legatura cu acest element (inotatori, marinari) sau care sunt nascuti in zodii de apa. Aduce dragoste, calm si pace, dar si inspiratie creatoare, energie, rabdare, spirit practic, un mai bun control al emotiilor.

Cristaloterapie cu larimar

Larimarul este o piatra benefica pentru persoanele care au suferit traume emotionale si care ajuta la vindecarea psihica, afectiva si la o mai buna conectare cu propriul subconstient; este benefica si in cazuri de depresie, schizofrenie si alte tulburari psihice.

Este un cristal benefic pentru gat, cap, tiroida, inima, articulatii si ajuta sistemul imunitar si pe cel muscular.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului