Accesorii

#modele cercei #cercei aur #cercei argint #cercei

Cauti cercei de aur si de argint pentru o ocazie speciala? Iata modelele potrivite!

Cerceii de aur si de argint se numara printre cele mai inspirate idei de cadouri, asa ca ar trebui sa iti indrepti atentia spre astfel de modele daca se apropie o ocazie speciala. Aceste accesorii fine vor fi intotdeauna la moda, iar frumusetea lor nu se va sterge niciodata.

 

Primele bijuterii pe care le observi la o femeie sunt cerceii, ceea ce inseamna ca nu ai cum sa dai gres daca vrei sa faci un astfel de cadou deosebit. Te invitam sa descoperi mai jos cateva modele de cercei din metale pretioase pe care ar trebui sa le alegi in functie de personalitatea purtatoarei.

Cercei din aur galben si aur alb in forme romantice

O femeie romantica va aprecia intotdeauna o pereche de cercei de aur galben ori cercei de aur alb, in functie de preferinte, care au forme romantice (inima, fluture ori floare). Aceste bijuterii vor fi privite cu admiratie fiindca se vor plia pe personalitatea ei si se vor integra cu succes si in stilul vestimentar abordat.

Nu alege modele opulente fiindca pe gustul unei femei romantice se afla mai mult cele minimaliste. Daca piesele alese sunt de inspiratie vintage, atunci cu siguranta cadoul tau ii va ajunge la inima.

Cercei de aur cu forme optimiste

Cum ridici moralul unei femei care a trecut recent printr-o dezamagire? Ii faci un cadou care sa ii redea zambetul pe buze si pofta de viata. Daca te-ai gandit deja la o pereche de cercei de aur galben ori de aur alb, afla ca vei face o buna alegere daca ai miza pe niste modele aducatoare de optimism si noroc. Trifoiul cu patru foi si steaua se vor dovedi alegeri inspirate. Fii sigur ca darul tau va fi mereu apreciat pentru ca nu este unul cumparat si oferit la intamplare, ci din suflet, chiar la momentul potrivit.

Cercei de aur alb ori galben cu forme elegante

Nu este usor sa multumesti o femeie care are gusturi rafinate, dar nu vei avea nicio emotie daca ii vei oferi o pereche de cercei de aur alb ori galben cu forme elegante. Poti opta pentru o coronita Princess, asa cum este modelul de cercei de aur de la emergold.ro. De asemenea, mai sunt apreciati cerceii in forma de funda, floare, lacrima si luna. De acum iti va fi mult mai simplu sa ii cumperi cadou unei femei elegante.

Cercei de aur ori de argint pentru copii

Urmeaza sa faci cadou unei fetite si nu stii ce fel de cadou ar impresiona-o? Investeste intr-o pereche de cercei pentru copii si nu vei da gres. Un model de cercei de argint cu aspect vesel isi va atinge intotdeauna obiectivul.

Atunci cand cauti cercei pentru copii asigura-te ca modelul ales este usor de purtat si ca nu se deschide usor, altfel cea mica il poate pierde in timp in ce se joaca. In caz ca nu stii ce forme se poarta in prezent, afla ca fac ravagii modelele cu fructe, briose, inimioare, dulciuri, fluturasi si, evident, unicorni. Ultima recomandare este cea mai cautata in ultima perioada.

Demonstreaza-le celor dragi ca sunt pe primul loc pentru tine prin oferirea unor bijuterii care nu sunt alese la intamplare. Si cum unul dintre accesoriile pe care aproape toate femeile aleg sa il poarte sunt cerceii, stii deja ca faci cea mai buna alegere.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului