Accesorii

#terorist #moda #tendinte #moda 2013 #tendinte in moda

Castile, ultima tendinda in moda in 2013

Colierele, bratarile tridimensionale si inelele incep sa piarda teren in fata unui nou accesoriu: castile. Marile casa de moda prezinta in ultima vreme modele de casti inedite si iti dau sfaturi cum sa le porti. Daca una dintre marile tale pasiuni este muzica, acum iti poti manifesta acest hobby si prin intermediul tinutei tale. Iata cateva dintre cele mai incantatoare modele de casti in tendinte vara aceasta:


1. Casti elegante cu accente metalice

Daca vrei sa adopti un stil futurist, poti opta pentru o pereche de casti elegante cu accente metalice, precum cele aurii, care iti dau un aer de pretiozitate. Aceste casti au margini arhitecturale cu o banda de protectie fina si moale. Merg de minune cu o tinuta lejera de zi, precum o rochie cu accente rock sau o pereche de pantaloni scurti slouchy cu centura elastica si realizati dintr-un material ce imita pielea. Iti poti completa tinuta cu o pereche de sandale cu toc micut si confortabil.


2. Castile din denim

Denimul este deja in mare voga vara aceasta, asa ca nu puteau lipsi din peisaj nici castile confectionate din acest material. Acestea sunt ideale pentru adeptele stilului boho-chic. Iti poti crea cu ajutorul lor o tinuta plina de sarm daca le porti cu o rochie lejera si vaporoasa de vara, alba si o pereche de sandale cu talpa joasa si paiete aurii.


3. Castile alb-negru

Pentru o nota de eleganta, poti alege o pereche de casti mai fine, alb-negru, care merg de minune cu o bluza cu imprimeuri florale sau cu o fusta lejera, in dungi alb-negru, si o pereche de sandale cu toc inalt, elegante.


4. Castile stil aviator

Daca esti adepta unui stil retro, poti alege castile model aviator, care se gasesc in nuante de albastru, negru sau roz. Acest tip de casti sunt perfecte pentru o tinuta confortabila de zi, precum o salopeta din denim ori o rochita vaporoasa de vara, viu colorata, asortata cu o vesta retro alba.


5. Castile elegante din piele

Castile sunt accesoriul perfect chiar si pentru o tinuta eleganta, de tip cocktail, in care se impune purtarea unei rochii mai rafinate. Pentru acest tip de tinuta, poti purta o pereche de casti din piele, combinate cu o rochie pastel cu volanase si o pereche de sandale colorate, care sa iti dea un aer fresh si extravagant.



Sursa foto: techyness.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului