Accesorii

#parfum #parfumuriok.net #concurs #barbat #esente #profil #seducator #sportiv #romantic #stil

Castiga „1 Million” de la parfumuriok.net

Un parfum frumos este intotdeauna un cadou apreciat atat de catre femei, cat si de catre barbati. Esentele pe care le contin acele sticlutele ingenios create sunt ravasitoare pentru ca starnesc emotii, greu de descris in cuvinte. Tocmai de aceea, parfumuriok.net iti pune la dispozitie cele mai bune parfumuri masculine potrivite profilului tau psihologic.

1 Million de la Paco Rabanne, pentru un barbat seducator

Parfumul „1 Million” se adreseaza barbatilor seducatori care isi asuma placerile vietii si care vor sa-si puna in valoare masculinitatea. Paco Rabanne reinvie o aroma care imbina senzualitatea, virilitatea si luxul. Acesta este de parare ca aurul nu a incetat sa seduca oamenii, indiferent de religie sau civilizatie. Creatorul parfumului 1 Million nu a ascuns niciodata atractia lui pentru acest metal pretios. Iar ultimul sau parfum este dovada acestui fapt.

Primele note de parfum care se simt sunt cele de grepfruit, mandarina si menta. Dupa aceea, isi fac simtite prezenta aromele de trandafir si de scortisoara. In final, notele de fond - lemn alb, ambra si floare de patchouli  - fac un acord perfect cu mirosul natural al pielii. La final, parfumul exprima nu o esenta ci o multime de esente care inspira senzualitate si virilitate.

Sticla parfumului, creata de designerul Noe Duchaufour-Lawrance, are forma unui lingou de aur. Numele parfumului „1 Million” este un fel de omagiu adus cautatorilor de aur. Logo-ul acestuia de inspiratie „Far West” se potriveste barbatului puternic, care seduce, dar mai ales care reuseste in viata.

Alegerea parfumului in functie de stilul personal

Fiecare parfum are o personalitate aparte, de aceea ramane sa o gasesti pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Solutia este aceea de a alege profilul aromatic, in functie de profilul tau psihologic.

Profilul sportiv

Daca esti o fire sportiva, este indicat sa te orientezi spre prospetime, note fructate si marine. Parfumuriok.net iti pune la dispozitie o serie de produse potrivite stilului tau rebel precum: Acqua di Gio de la Armani (145 lei – 50 ml), Lacoste, Bulgari Aqua (140 lei – 50ml), L'Eau de la Kenzo (125 lei – 50 ml), Davidoff Cool Water (90 lei - 40 ml) etc. Aceste parfumuri tonice corespund unor barbati dinamici, care iubesc actiunea.

Profilul bussinesmen

Esentele lemnoase si condimentate sunt recomandate barbatilor siguri pe ei, cu caractere puternice, carora le place sa se afirme. Un barbat rafinat va fi atras in mod natural de esentele parfumurilor Envy de la Gucci (180 lei -100 ml), Chanel Pour Monsieur (185 lei -75 ml), Code de la Giorgio Armani (165 lei – 50 ml).

Profilul luptator

Un barbat viguros adora aromele tari, persistente si in general asociate unei marci foarte cunoscute. De aceea, parfumuriok.net propune esente puternice de la parfumieri celebri: Dolce Gabana , Energise de la Hugo Boss (135 lei – 75 ml), Calvin Klein, Kenzo Pour Homme (120 lei – 50 ml) , Polo Black de Ralph Lauren (150 lei – 75 ml) etc.

Profilul seducator

Seducatorul va alege intotdeauna un parfum care sa-i faca placere atat lui, cat si anturajului sau. Parfumul perfect care i se potriveste ca o manusa este cel cu note condimentate, tulburatoare, dar delicioase: Christian Dior Higher EDT (145 lei – 50 ml), Opium de la YSL (100 lei – 50 ml), Prada, Magnetism de la Esacada (120 lei – 50 ml) pentru ca dau o combinatie foarte agreabila, piperata si vanilata in acelasi timp.

Profilul trendy

Este genul de barbat care cauta cu atentie pe internet restaurantul la care vrea sa mearga pentru ca este atent la ce mananca, urmareste noile colectii de haine din magazine si organizeaza seri de distractie pentru prietenii lui intr-un club select. Daca te regasesti in aceste caracteristici, parfumuriok.net iti propune Givenchi Pi, Paco Rabanne Ultraviolet (130 lei -50 ml) si Versace Dreamer (120 lei – 50 ml).

Profilul romantic

Genul de barbat romantic este cel care asculta cu placere radioul clasic, nu il deranjeaza sa mearga prin ploaie atunci cand ploua, ba chiar ii face placere, poate sa-ti spuna imediat ultimele doua carti citite, insa cu greu stie cine a castigat Campionatul national de fotbal. Cu siguranta i se potrivesc parfumurile fresh, usor aromate, insa nu foarte tari: Bvlgari Aqua Marine (140 lei – 50 ml), Christian Dior DUNE (150 lei – 50 ml), Sunset Heat de la Escada (140 lei – 50 ml).

 CONCURS: „Castiga 1 Million de la parfumuriok.net”

 

Stil acasa.ro impreuna cu parfumuriok.net te invita sa participi la concursul „Castiga 1 Million de la parfumuriok.net!”. Daca vrei sa mirosi superb, nu mai sta pe ganduri si participa la concurs. De asemenea, daca vrei sa-i faci o surpriza iubitului tau, poti castiga parfumul "1 Million" de la Paco Rabanne.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 16-27 martie 2009. Castigatorii vor fi anuntati, vineri 27 martie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorul parfumului 1 Million oferit de parfumuriok.net este Teodorescu Mihai. Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare