Accesorii

# indepartare tatuaje # salon tatuaje iasi # salon tatuaje #tatuaje

Care este cel mai bun salon din Iasi pentru indepartarea tatuajelor?

Alegerea celui mai potrivit tatuaj este de multe ori o decizie destul de complicata. Uneori aceasta optiune poate fi influentata de faptul ca ai vazut la cineva un tatuaj care ti-a placut si iti doresti si tu unul asemanator. Alteori alegi un tatuaj pentru a-ti aminti de o persoana sau de un eveniment special din viata ta. De cele mai multe ori deciziile sunt conditionate de convingeri profunde sau de alegeri spontane.

 

Cei mai multi dintre posesorii unor astfel de tatuaje se mandresc cu ele si vor fi incantati toata viata de deciziile lor. Exista insa si situatii in care hotararea a fost luata din impuls sau anumite detalii ale existentei tale s-au modificat, iar tatuajul ales nu mai este unul pe gustul tau actual.

Pana nu de multa vreme o astfel se problema era destul de greu de rezolvat. Astazi, datorita evolutiei tehnologiei, o astfel de situatie este relativ usor de remediat in cadul unui salon tatuaje iasi. Cu ajutorul unui laser special, tatuajele mai putin reusite, care nu ne mai reprezinta sau pe care nu le mai dorim pot fi indepartate eficient in numai cateva sedinte.

Cum actioneaza tehnologia laser pentru eliminarea tatuajelor?

Cea mai folosita tehnologie pentru indepartarea tatuajelor este cea prin laser cu comutare. Ea este foarte eficienta, putin dureroasa, insa necesita mai multe sedinte pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Costul si numarul de interventii necesare pentru eliminarea unui tatuaj nedorit depind de urmatoarlele aspecte:

  • starea in care se află tatuajul, daca este unul mai nou sau unul mai vechi. Daca este facut mai recent va necesita mai multe interventii, daca este unul mai vechi si mai decolorat vor fi suficiente mai putine sedinte.
  • dimensiunea tatuajului, daca este mai mare sau mai mic. Daca tatuajul este mai mare, evident ca va dura mai mult sa fie indepartat si va implica un cost mai ridicat. Daca este de dimensiuni mai mici poate fi eliminat rapid, in cateva sedinte.
  • adancimea la care a fost executat tatuajul. Dacă aceasta este mai mare, indepărtarea va avea nevoie de mai multe interventii pentru indepartare.
  • tipurile de tus si culorile care au fost folosite pentru realizarea tatuajului. Daca a fost folosit un tus de calitate foarte buna si culori intense, vor fi necesare mult mai multe intervenții pentru elininarea tatuajului.
  • sensibilitatea persoanei careia i se va aplica tratamentul. Daca sunteti o persoana mai sensibila va fi necesara efectuarea unei anestezii locale. De obicei durerea resimtita in timpul procedurii este tolerata de cele mai multe persoane.

Costul pentru efectuarea acestui tip de interventii este calculat in functie de suprafata si de numarul de interventii necesare.

Asadar, nu va mai faceti griji in privința indepartarii unui modelul de tatuaj. Chair daca nu ati luat cea mai buna decizie sau nu va mai place modelul ales, rezultatele sunt reversibile.

Oby Tattoo este cel mai potrivit salon de indepartare tatuaje iasi pe care sa-l alegeti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare