Accesorii

#card #avon #parfumat #parfum #little black dress #romania #bucuresti #hilton #angela cretu

Cardul parfumat, un accesoriu cu emotie

Este sa placut sa mirosi frumos. Este un semn de respect atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Mai nou femeile se pot bucura de miresme imbietoare chiar si in momentul in care platesc cumparaturile prin folosirea unui card parfumat.


Parfumul ce inmiresmeaza cardul se numeste „ Little Black Dress ” si este cel mai apreciat parfum avon din Romania.


Este bine de stiut ca posesoarele acestui card vor avea si o asigurare medicala gratuita in valoare de 5000 de lei, in cazul diagnosticarii cu cancer la san .


“Impreuna nu doar lansam un card, pentru ca nu este un card obisnuit, ci trimitem un mesaj catre femeile din Romania. Suntem o companie lansata acum 120 de ani, prezenta in peste 100 de tari, datorita careia peste 5 milioane de femei si-au indeplinit visul de a fi frumoase alaturi de Avon”, a declarat Angela Cretu , director general AVON in Romania si Europa de Sud-Est.

Cum se foloseste

Una dintre caracteristicile acestui card este aceea ca permite efectuarea tranzactiilor financiare obisnuite, dar si aceea ca ofera diverse puncte de loialitate. Fiecare posesoare de card se va bucura nu doar de faptul ca il poate folosi in orice loc, atat in tara cat si in strainatate si ca poate cumpara orice isi doreste din orice unitate comerciala. Pentru fiecare cumparatura primeste puncte de loialitate cu care isi poate cumpara apoi produse cosmetice Avon in contravaloare de 1% din costul cumparaturilor.


Angela Cretu a explicat ce anume din acest pachet va face cardul sa fie mult dorit de catre toateclientele: “Este un card care are emotie, un card care poarta foarte multa dragoste catre purtatoarele sale si este un accesoriu cu adevarat dezirabil. Acesta duce mai departe mesajul nostru Hello Tomorow , este paleta noastra de culori prin care dam speranta zilei de maine fiecarei femei , iar cine il are vine sa isi exprime personalitatea prin parfumul pe care il poarta.”

Taxa de emitere este zero, iar administrarea in primul an este gratuita. Cu acesta se pot face si plati electronice a facturilor Avon direct in pagina de internet a companiei.

Cardul este disponibil pana la sfarsitul anului in doua variante: parfumat si business doar pentru clientii fideli Avon iar din ianuarie 2009, orice client se va putea bucura de avantajele acestui produs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului