Accesorii

#Carlabrillanti.ro #Carla Brillanti #bijuterii #cristale swarovski

Cadourile de Craciun pe care orice persoana draga din viata ta si le doreste sub brad!

Cadourile de Craciun reprezinta un exercitiu de creativitate care trebuie sa surprinda perfect personalitatea celor carora le sunt daruite, dar si o carte de vizita pentru tine, intrucat exprima bunul gust, daruirea si afectiunea pe care le porti pentru cei dragi. Bijuteriile si accesoriile unicat pentru femei si barbati care poarta semnatura Carlei Brillanti reprezinta cadourile pe care orice persoana si le doreste sub brad, intrucat exprima perfect fantezia, eleganta si stralucirea in care sunt invaluite sarbatorile de iarna!

Sugestii de cadouri distinse pentru femei

Bijuteriile raman unele dintre cele mai bune "prietene" ale femeilor. Indiferent ca sunt cu diamante sau nu, femeile sunt atrase ca un magnet de eleganta, stralucirea si farmecul unei bijuterii bine lucrate, batute cu pietre pretioase. Carla Brillanti a creat o gama de bijuterii si accesorii distinse pentru femei, batute cu pietre Swarowski, dar accesibile oricarui buzunar, astfel incat orice persoana draga din viata ta sa se poata bucura de stralucirea si eleganta care completeaza perfect tinuta festiva de sarbatori!

Set Ambra

Florile sunt cele care castiga cel mai usor inima unei femei. Daca sunt transformate si in bijuterii delicate, incrustate cu pietre Swarowski, asa cum este setul Ambra, format din cercei si pandantiv, creat de Carla Brillanti, reprezinta rasfatul suprem de care poate avea parte o femeie de sarbatori.

Set Alysia

Daca vrei sa surprinzi pasiunea, dragostea si eleganta intr-un cadou pentru o femeie draga din viata ta, setul Alysia a fost creat special pentru tine. Setul format dintr-o bratara si o pereche de cercei, incrustate cu cristale Swarowski Siam de un rosu pasional imbraca intr-un mod delicat, feminin si senzual corpul oricarei femei.

Sugestii de cadouri pentru barbati moderni si puternici

Surprinde-ti placut barbatii din viata ta cu idei de cadouri distinse si totdata discret, in ton cu sarbatorile elegante de la sfarsit de an. Designerii de bijuterii Carla Brillanti au conceput o gama de butoni de camasa distinsi si rafinati, perfect pentru barbatii eleganti din viata ta. Alaturi de o sticla de vin care poarta semnatura celor mai distinse Podgorii romanesti, magazinul Carlabrillanti.ro iti pune la dispozitie cadoul perfect pentru barbatii moderni si puternici din viata ta.

Set elegant Butoni 4075 + Cuvee Andrei Avincis

O perche delicata si subtila de butoni pentru camasa reprezinta detaliul unei tinute ireprosabile, indiferent ca este vorba de o intalnire business sau o petrecere rafinata de Craciun sau Revelion. Butonii rotunzi, negri, placati cu rhodiu, impreuna cu o sticla de vin Cuvee Andrei Cabernet Sauvignon, creatie a Cramei Avincis din Podgoria Dragasani, an de productie 2010, creeaza combinatia perfecta pentru un cadou reusit.

Carlabrillanti.ro este magazinul online unde cadourile poarta amprenta personalitatii celor dragi in ele. Sunt create cu suflet, de designerii de bijuterii Carla Brillanti, care, cu o maiestrie deosebita, transforma cel mai banal accesoriu intr-o opera de arta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare