Accesorii

#ceas guess #cadou Valentine's Day #ceas #valentines day

Cadoul perfect pentru Valentine’s Day!

Timpul se scurge cu o rapiditate coplesitoare si cat ai clipi ziua de Valentine’s Day te va surprinde cu sau fara voia ta, asa ca cel mai bine este sa fi pregatit.

Acum intrebarea este: “ce inseamna a fi pregatit pentru aceasta zi?” Pai raspunsul este simplu, trebuie sa fi entuziast/entuziasta si sa-ti petreci aceasta zi a sarbatoriri celui mai frumos sentiment si anume iubirea, inconjurat de ea. Si pentru ca stim ca atunci cand iubim o persoana vrem sa o facem fericita si vrem ca zilele speciale ca acesta sa ramana comemorate si pline de amintiri frumoase este ideal sa punctam aceasta zi printr-un cadou semnificativ si potrivit.

Este atat de demoralizant atunci cand se intampla sa daruiesti un cadou si desi cadoul este unul reusit din punctul tau de vedere, se intampla ca pentru persoana careia i-l daruiesti sa nu fie, din diverse motive, fie ca nu ii vede utilitatea, fie ca nu ii este buna masura, asta daca este vorba de haine, pantofi, etc. fie ca pur si simplu nu i se potriveste, iar atunci cand tu stii cat de mult conta pentru tine acest cadou, si cat de mult ti-ai fi dorit sa se bucure de el, pentru ca tu ai acordat o mare parte din timpul tau acestui cadou, lucrurile incep sa nu mai capete o alta forma, nefavorabila pentru tine.

Si daca v-am pus peganduri cu acest cadou semnificativ, o sa vin si cu o idee pentru acesta, prin a va prezenta o colectie de ceasuri ce pot marca aceasta zi deosebita.

Ceasul, nu este doar un accesoriu pe care alegi sau nu sa-l porti, este si o necesitate, si este accesoriul pe care il ai tot timpul cu tine, de care ai grija si de care te lipsesti cu greu. Asadar un ceas este cadoul perfect pentru aceasta zi a iubirii, pentru ca sti cu siguranta ca persoanei careia i-l daruiesti in primul rand il va purta,dat fiind ca rar exita persone care nu poarta un ceas la mana, iar in al doilea rand de fiecare data cand va verifica ora, se va gandi la tine, si asta este ceea ce ne dorim de la un cadou, nu vrem sa ramana uitat intr-un colt ci din contra sa fie folosit/ purtat si persoana careia i-l daruim sa se bucure atat de utilitatea lui cat si de frumusetea acestuia.

Asadar, va recomandam sa cumparati un ceas guess, aceste ceasuri reprezentand atat un design fashion cat si un mecanism bun si durabil. Mai mult, noua colectie din primavara aceastui an dispune de ceasuri potrivite pentru ziua de Valentine’s day, ceasurile de dama avand un design aparte ce face ca ceasul sa fie unul reprezentativ pentru aceasta zi, iar daca optezi pentru un ceas barbatesc, nu-ti ramane decat sa intri pe site-ul Ceasmania.ro (distribuitor oficial de ceasuri guess in Romania) si sa te pierzi in sectiunea de ceasuri barbatesti, pentru a te decide asupra unuia dintre ele.

Daca vrei sa achizitionezi un ceas, atat pentru persoana iubita cat si pentru tine atunci cea mai buna idee ar fi sa optezi pentru unul dintre seturile guess, ce contine un ceas barbatesc si unul de dama.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului