Accesorii

#accent bijuterii #black friday #cadouri #bijuterii

Black Friday – Ce bijuterii pot deveni cadouri inspirate

A sosit si acea perioada magica a anului, iar aici nu ne referim, inca, la Craciun! Este vorba de Black Friday!

Vinerea Neagra ne faciliteaza accesul la bijuteriile mult dorite, la un pret wow, insa acest eveniment marcheaza si debutul sezonului de cumparaturi de Craciun.

Anul acesta, te ajutam sa faci cele mai frumoase cadouri. Indiferent ca alegi sa cumperi pentru cei dragi sau pentru tine, bijuteriile Accent sunt un rasfat bine meritat! Iata ce bijuterii pot deveni cadourile inspirate pentru Craciun!

Cercei

Vrei sa-ti surprinzi prietena cu un cadou feminin si jucaus? Noi iti recomandam o pereche de cercei cu pietre pretioase si semipretioase. Daca vei opta pentru pietre in culorile ei preferate, cu siguranta va fi placut surprinsa!

Acesti cercei din argint cu citrin si topaz bleu au fost creati cu gândul la caldura soarelui si energia lui pozitiva. Stralucitori si delicati, credem ca vor fi potriviti pentru femeia speciala din viata ta.

Bratari

O alta categorie de bijuterii inspirate o reprezinta bratarile. Subtile sau statement ele completeaza tinutele femeilor si le asigura aparitii impecabile. Descopera oferta noastra de Black Friday la colectia bratarilor din argint cu pietre semipretioase!

Daca erai in cautarea unui accesoriu impresionant, perioada reducerilor poate fi un bun prilej sa iti achizitionezi bijuteria dorita, la un pret mult mai avantajos... Considera-l cadoul tau timpuriu, de Craciun!

O piesa care se va remarca in orice conditii este bratara din argint cu safir, smarald si safire multicolore. Având un stil extravagant, usor avangardist, bratara se va numara printre preferatele unei femei care tine mereu pasul cu moda.

Coliere

De un rafinament deosebit, colierele cu pietre pretioase si semipretioase sunt alegerea ideala pentru evenimentele tale speciale sau pentru acele momente in care vrei sa te simti speciala. Colierele pot fi purtate atât cu rochii, cât si cu pulovere sau camasi.

Delicat si totodata somptuos, colierul din argint cu perle si topaz bleu e placat cu aur galben de 14 karate si va reprezenta acea piesa cu totul si cu totul speciala, asezata la loc de onoare in caseta ta de bijuterii. Te vei indragosti de el si nu uita, anul acesta se poarta perlele!

Inele

Vrei sa iti cumperi ceva deosebit de Black Friday? Atunci consulta categoria noastra de inele cu pietre semipretioase. Vei descoperi bijuterii atent selectionate, colorate, vesele si vibrante sau pline de eleganta si farmec. Cu siguranta vei gasi ceva care va fi pe gustul tau.

Daca ne gândim la perioada sarbatorilor de iarna, alegerea unor bijuterii in nuantele sezonului este cea mai usoara modalitate de a fi on point din punct de vedere al accesorizarii. Inelul din argint cu tanzanit si topaz bleu este una dintre recomandarile sezonului de iarna.

Pandantive

Cele mai practice accesorii, care pot deveni foarte usor cadouri, sunt pandantivele. Niciodata nu vei auzi o femeie spunând ca are prea multe pandantive! Avantajul lor este ca se asorteaza in functie de preferinte, sezon, culori sau simbolistica, fiind aproape imposibil sa te saturi de ele.

Jucaus si colorat, pandantivul din argint cu agat, coral rosu si granat e un accesoriu impresionant. Placat cu aur galben de 14 karate, pandantivul se potriveste atât de bine cu tinutele casual, dar si intr-un cadru mai elegant. In plus, infatiseaza o bufnita, iar aceasta simbolizeaza intelepciunea si cunoasterea in mai multe credinte, considerându-se ca aduce bunastare, confort si noroc.

De Black Friday te ajutam sa faci cele mai frumoase cadouri! Prinde ofertele speciale la bijuteriile Accent. Descopera accesoriile momentului in magazinul online si in cel fizic, la adresa noastra din strada Mendeleev nr.26 – sector 1, Piata Romana.

Surse foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare