Accesorii

#Black Friday romania #black friday # matar.ro #incaltaminte online #botine imblanite #cizme imblanite #cizme iarna #reduceri incaltaminte

Black Friday: 3 zile de super reduceri la incaltaminte online

Primii fulgi de nea se potrivesc la fix cu discounturile venite de Black Friday. In aceasta perioada magazinele online de haine si incaltaminte isi rasfata clientele cu preturi care se care mai mici.

Este si cazul magazinului Matar.ro, care promite discounturi de pana la 90% la o selectie mare de produse de pe site. Astfel, ghetele, botinele, cizmele, gentile, posetele si incaltamintea pentru copii va putea fi achizitionata cu preturi super mici.

Magia Black Friday va dura, la Matar.ro, timp de 3 zile. Astfel 29 – 30 noiembrie si 1 decembrie sunt zilele pe care trebuie sa ti le notezi in calendar pentru cumparaturi online.

Iata cateva dintre produsele pe care noi le urmarim cu interes si pe care ti le recomandam cu drag, mai ales ca se afla in tendinte in acest sezon si le poti asorta cu tinute care de care mai diverse si mai moderne.

Ghetele maro sunt un must-have in aceasta perioada. Acestea pot fi purtate cu geci groase sau cu paltoane negre, bej, crem sau maro. Asorteaza aceste ghete cu o pereche de colanti negri, un tricou alb si un cardigan cu imprimeuri grafice.


Ghetele de tip UGG raman in continuare in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume. Acestea sunt foarte confortabile, iar blanita din interior garanteaza ca picioarele tale sensibile vor fi tot timpul protejate de temperaturile scazute.


Botinele cu toc nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in acest sezon. Acestea sunt ideale pentru iesirile din timpul serii, iar pentru ca urmeaza o luna plina de sarbatori, trebuie sa fii pregatita pentru toate petrecerile la care vei fi invitata.


Cizmele groase, imblanite, sunt delicate cu picioarele tale si vor pune in evidenta o tinuta in nuante pamantii. Iti recomandam sa asortezi aceste cizme cu o tinuta lejera, cu care mergi la cumparaturi, la plimbare, sau la intalnirile cu prietenii.


Cizmele peste genunchi au revenit in forta in acest sezon si indiferent ca au sau nu toc, acestea te vor ajuta sa intorci toate privirile. Asocieaza-le cu jeansi skinny sau cu o fusta scurta, un tricou cu imprimeu si o jacheta sau o vesta din blana.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare