Accesorii

#accesorii #bijuterii #inel #bratara #colier #sarbatori #pietre pretioase #tinuta de sarbatori

Bijuteriile potrivite pentru a straluci de Sarbatori

O bijuterie bine aleasa confera stil si rafinament tinutei tale si lasa celor din jur o impresie buna. Se spune ca o podoaba pretioasa completeaza atat o tinuta sofisticata de seara, cat si o rochie simpla adaptata unei vestimentatii casual. Cum perioada sarbatorilor se apropie cu pasi repezi iti prezentam cateva modele de bijuterii care iti vor intregii imaginea si care te vor pune in valoare.

 

Colier din pietre pretioase

Cum ai putea sa stralucesti de Sarbatori daca nu cu un colier din pietre pretioase. Este un accesoriu care poate fi asortat doar la o rochie de seara eleganta, rafinata. Indiferent de lungimea si culoarea rochiei, colierul trebuie sa fie in ton cu aceasta. Opteaza pentru un model cu decolteu rotund pentru ca iti va pune in evidenta sanii. Colierul se potriveste de asemenea cu o rochie fara maneci, tip corset. Produsul poate fi cumparat online de pe www.madaboutjewellery.com.

Tips: Este bine sa eviti colierele scurte, la baza gatului si sa optezi pentru unul mai lung care sa atarne, precum cel din imagine. Impreuna cu pandantivul va crea impresia de alungire a gatului.

Bratara din margele

Un accesoriu sofisticat pentru o petrecere speciala este aceasta bratara neagra. Datorita modelului foarte feminin confera vestimentatiei un aer deosebit si un sarm aparte. Este indicat sa o porti la o rochie sau o bluza eleganta, fara maneci. Incheietura este o zona care atrage usor atentia, asa ca daca vrei sa te remarci opteaza pentru acest tip de accesoriu. Poti asorta bratara cu siraguri lungi de margele negre. produsul poate fi cumparat online de pe www.madaboutjewellery.com.

Tips: mainile si unghiile trebuie sa arate impecabil indiferent de ce bratara porti. Ai grija ca manichiura sa fie asortata modelului si hidrateaza-ti mainile pentru a avea o piele matasoasa si catifelata.

Inel antic cocktail

In acest an inelele supradimensionate au fost bijuteriile preferate de foarte multe vedete hollywoodiene care nu au ezitat sa le afiseze, in special la petreceri. Denumite „inelele cocktail”, aceste bijuterii sunt accesorii de efect, potrivite pentru evenimente mai speciale. Inelul trebuie asortat in functie de vestimentatie pentru ca in general este confectionat din pietre stralucitoare si extrem de colorate. Modelul din imagine este un inel din metal antichizat in forma de floare, cu strasuri roz. Produsul poate fi cumparat de pe www.ebiju.ro.

 

Perle – model unicat

Frumusetea perlelor fascineaza de foarte multa vreme, de aceea sunt considerate cele mai elegante bijuterii. Acestea completeaza o tinuta pretentioasa, ca urmare si piesele vestimentare pentru care optezi trebuie alese cu grija. In principiu, perlele se pot purta la o rochie de seara, decoltata. Poti opta de asemenea si pentru o bratara din perle sau pentru o pereche de cercei. Pentru ca este greu sa gasesti perle identice pentru a crea un set complet, este bine sa iti achizitionezi de la bun inceput atat colierul, cat si bratara si cerceii. Produsul poate fi cumparata de pe www.ambra-bijuterii.ro.

 

 

Cercei, inimioare de diamant
O pereche de cercei frumosi pun in valoare chipul oricarei femei. Fie ca atrag atentia prin forma lor usor ciudata sau prin culorile aprinse, fie ca lumineaza tenul datorita stralucirii pietrelor sau a materialului din care sunt confectionati, cerceii aduc farmec tinutei. Important este sa alegi modelul potrivit momentului zilei sau evenimentului la care mergi. Cerceii din imagine sunt un model recomandat unor petreceri mai speciale. Daca iti doresti sa arati divin, atunci aceste inimioare cu diamante sunt accesoriul de care ai nevoie. Pietrele pretioase fac din acesti cercei o bijuterie sofisticata, ca urmare este indicat sa optezi pentru materiale mai pretentioase ( matase, catifea naturala sau satin). Produsul poate fi cumparat de pe www.madaboutjewellery.com.

Tips: daca vrei sa-ti pui in evidenta o pereche de cercei superbi, incearca o coafura cu parul strans la spate. Opteaza pentru un colier foarte fin, fara pandantiv, sau poti renunta la acesta in cazul in care cerceii pe care vrei sa-i porti sunt lungi.

Ceas cu stil

Ceasul este un accesoriu foarte util, care poate tine locul unei bijuterii daca alegi un model rafinat. Exista foarte multe variante: de la ceasuri cu pietre pretioase (diamante, smaralde etc) pana la ceasuri unicat care ofera detinatorilor un sentiment deosebit in momentul in care este admirat de cei din jur. Poti opta pentru un ceas cu curea subtire dintr-un metal pretios (aur sau platina) sau te poti indrepta catre un model sic cu o curea din blana sau . Important este sa fie asortat in functie de tinuta. Produsul poate fi cumparat de pe www.bbcollection.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare