Accesorii

#bijuterii #stil #accesorii #feminin #bijuterii din platina

Bijuteriile din platina, potrivite pentru orice ocazie

Bijuteriile sunt o metoda potrivita de a accesoriza o tinuta spectaculoasa. Alegerea bijuteriilor potrivite pentru diverse ocazii este extrem de importanta, iar este un material pretios care se asociaza perfect cu orice tinuta.

pentru petrecerea office

Echipa ta a terminat cu succes un proiect important care trebuie sarbatorit cum se cuvine. Acum este sansa ta de a le arata colegilor de serviciu stilul tau inconfundabil. Nu trebuie sa arati ca scoasa din cutie, insa trebuie sa ai grija de aspectul tau.

Opteaza pentru o tinuta sobra pe care sa o accesorizezi cu bijuterii de calitate, din platina . O pereche de cercei lungi asortati cu un pandantiv fin iti vor asigura succesul si aprecierele celor din jur.

Bijuteriile din platina arata incredere de sine si stil si reprezinta o alegere perfecta pentru o femeie ambitioasa de cariera.

Bijuterii din platina pentru nunta

Chiar daca mergi la o nunta si ai nevoie de o tinuta spectaculoasa, nu este indicat sa exagerezi cu accesoriile. Opteaza pentru un colier masiv si o pereche de cercei micuti, care sa iti puna in evidenta coafura.

Tinuta ta trebuie sa fie simpla, insa din materiale de calitate, care sa evidentieze bijuteriile speciale pe care le porti. Poti opta si pentru un inel cu pietre masive.

Platina este ideala si pentru inelele de casatorie. Are o textura bogata si fina si un aspect atractiv. Platina este si cel mai puternic material pretios.

Bijuterii din platina pentru iesirea in oras cu prietenele

Prietenele tale au organizat o seara speciala, intr-un local extravagant . Aceasta ocazie impune o tinuta spectaculoasa, de diva. Alege sexy si un machiar rapitor, dar ai grija de bijuteriile pe care le porti.

Bijuteriile de platina sunt foarte potrivite pentru astfel de ocazii si iti vor pune in evidenta silueta perfecta si hainele sofisticate. Alege cercei potriviti formei fetei tale. Astfel, pentru fata rotunda alege cercei micuti, satinati si delicati. Pentru o cerceii lungi sunt cei mai potriviti.

Astfel, alegerea unor bijuterii de calitate este esentiala pentru un aspect rafinat . Ii vei impresiona pe cei din jur, care vor avea incredere in opiniile tale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare