Accesorii

# bijuterii diopsid #accesorii #bijuterii

Bijuteriile cu diopsid, echivalentul "little black dress" in lumea accesoriilor

Orice femeie care adora sa poarte bijuterii din argint deosebite ar trebui sa aiba in colectia sa macar o podoaba cu diopsid, un cristal benefic si de o eleganta aparte.

Diopsidul este, in principiu, de culoare verde inchis, dar, datorita incluziunilor de magnetit mai mari, poate ajunge pana la negru. Este o piatra semipretioasa extrem de apreciata in lumea bijuteriilor. Motivul? Diopsidul este o piatra stelata (fenomenul de asterism) si despre ea se spunea in antichitate ca gazduieste spirite ce te privesc din interiorul sau.

In functie de unghiul in care lumina cade pe suprafata pietrei, aceasta reflecta o stea alba, sclipitoare, cu patru raze inegale; asa se si deosebeste, de altfel, de alte pietre stelate, care formeaza stele cu sase raze.

De ce sa porti bijuterii cu diopsid? Este o piatra protectoare, care reduce stresul si anxietatea si este considerat a fi piatra profesiilor si a cunoasterii, benefica pentru profesori, studenti, oratori, actori, comunicatori, scriitori. Protejeaza in fata oricaror influente nefaste si amplifica increderea in sine de care avem atat de mare nevoie; stimuleaza comunicarea, flexibilitatea, deschiderea fata de alte persoane, logica si abilitatile analitice.

Diopsidul negru, numit si Steaua Neagra a Indiei, este puternic magnetizat, gratie incluziunilor de magnetit, responsabile si pentru fenomenul de asterism. Datorita proprietatilor magnetice deosebite, diopsidul negru este folosit cu succes in scop terapeutic, iar purtarea de bijuterii din argint cu diopsid poate avea beneficii majore.

In cristalopie, diopsidul este benefic pentru cei care au suferit transplant de organe, grefe, care sufera de leucemie sau de dependente de orice fel; alina durerile musculare, ajuta inima, sistemul circulator, plamanii si rinichii, stimuleaza regenerarea celulara si este, prin urmare, benefic pentru cei care sufera de boli degenerative precum Alzheimer.

Diopsidul este o piatra de o eleganta deosebita si vine perfect in completarea oricarei tinute rafinate. Asa cum Coco Chanel spunea ca garderoba oricarei femei trebuie sa includa little black dress, rochita neagra, putem spune, extrapoland, ca dintre accesoriile oricarei doamne nu trebuie sa lipseasca, sub nicio forma, bijuterii cu diopsid negru.

Bijuterii deosebite cu diopsid gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare