Accesorii

#bijuterii personalizate inima #bijuterii personalizate #inima #ziua indragostitilor

Bijuterii personalizate sub forma de inima, o expresie a iubirii profunde

Ziua indragostitilor este ziua care este sarbatorita dragostea pe care o porti iubitei sau iubitului tau, sotului sau sotiei, jumatatii tale. Exista atat de multe modalitati de a-ti exprima iubirea, dar bijuteriile sub forma de inima raman an de an printre principalele alegerile.

 

O inima ce straluceste mai tare ca toate

Dragostea si frumusetea sunt doua lucruri care se reunesc in bijuterii. Un pandantiv in forma de inima este o alegere perfecta pentru a fi oferit iubitei sau sotiei cu ocazia Zilei Indragostitilor, zilei de nastere, aniversari sau alte sarbatori.  

Alege colierul pe care orice femeie si-l doreste in colectia proprie de bijuterii ce poate fi personalizat cu diverse mesaje sau cu numele voastre si cu eleganta cristalelor Swarovski pentru o stralucire mai intensa.

Inimile noastre mereu impreuna

Bijuteriile in forma de inima au fost adorate din totdeauna de catre femei. Acestea poarta cu drag frumosul simbol in diverse accesorii pentru a avea mereu cu ele un pic de iubire.

O bratara incantatoare ce prezinta doua inimi unite si gravate cu numele voastre sau cu doua cuvinte semnificative este o alegere deosebita pentru un cadou ce o va face sa zambeasca.

Inima, simbolul iubirii

Se stie ca inima este simbolul iubirii. Acestea sunt peste tot, sub forma de cutii de ciocolata, imprimate pe tricouri, tatuate pe piele si mai ales inserate in bijuterii.

Nu toata lumea se descurca la a-si exprima prin cuvinte sentimentele, de aceea un inel personalizat cu simbolul iubirii ii va transmite cat de mult o apreciezi, pretuiesti si cat de importanta este ea pentru tine.

Un cadou din inima

Indiferent de cat timp sunteti impreuna nu vei da gresi niciodata cu o pereche de cercei. Cu o multime de modele, forme si dimensiuni din care sa alegi, cu siguranta vei gasi ceva care sa se potriveasca persoanei speciale din viata ta. Fii extra romantic cu cerceii sub forma de inima!

Inima mea iti apartine

Seturile de bijuterii personalizate pentru cuplu sunt o idee uimitoare pentru aceia dintre voi care vor sa achizitioneze un cadou semnificativ si personal pentru amandoi, un cadou care sa va aminteasca zi de zi de iubirea impartasita.

Nu a fost niciodata mai usor sa iti exprimi sentimentele. Pandantive personalizate, bratari, inele, cercei sau lantisoare cu nume de la Chic Bijoux, din Argint 925 sau Aur de 14K, fiecare reprezinta o piesa care va reflecta dragostea pe care vi-o purtati unul altuia.

Inima ramane un simbol vesnic popular in designul bijuteriilor si un cadou profund romantic. Rasfoieste selectia noastra de bijuterii personalizate pentru Ziua Indragostitilor si cu siguranta vei gasi cadoul perfect pentru jumatatea ta.

Surse foto: chicbijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare