Accesorii

#bijuterii pentru halloween #bijuterii cu bufnite #la femme coquette #bijuterii din argint #bijuterii

Bijuterii La Femme Coquette pentru Seara de Halloween!

Frenezia party-urilor de Halloween a cuprins si Romania, iar sarbatoarea pune la incercare imaginatia petrecaretilor. Dincolo de costumele care mai de care mai spectaculoase e nevoie si de accesorii. La Femme Coquette iti propune o serie de bijuterii ideale pentru aceasta sarbatoare.

 

Cu mic cu mare, toti romanii sarbatoresc mai nou Halloween. Chiar daca in esenta sarbatoarea este una a mortilor, este prilej de distractie si de petreceri pline de veselie. E sarbatoarea in care obligatoriu trebuie sa fii costumat cat mai fistichiu pentru a impresiona. Daca la scoala copiii se distreaza imbracandu-se in fantome sau in dovleci, cluburile au anuntat deja petreceri spectaculoase. Iar ca sa faci fata cu brio unui party de Halloween trebuie sa te imbraci ca atare si sa iti desavarsesti tinuta cu accesorii pe masura.

La Femme Coquette vine cu o serie de bijuterii din argint perfecte pentru acest eveniment, dar care pot fi purtate la fel de bine in orice alt moment al anului. Iata cateva dintre ele.

 

Bijuterii cu bufnite. In simbolistica sarbatorii de Halloween, bufnita este unul dintre elementele de baza. Inspira teama de intunericul noptii sau fiorii reci pe care ii starneste o casa bantuita. Cu alte cuvinte, imaginea ideala pentru aceasta zi consacrata sufletelor celor morti.

Acum ai ocazia sa porti fie un pantantiv, fie o pereche de cercei sau o bratara cu bufnite. Se inscriu perfect in tematica sarbatorii si fiind realizate din argint, unele dintre ele cu insertii de marcasite si zirconii, sunt foarte delicate si elegante.

 

Ei bine, poti opta pentru varianta unei bratari cu bufnite, cu ajutorul careia sa nu treci neremarcata la niciun party. Bratara este realizata din argint si decorata cu doua bufnite frumos lucrate, inspirata din motivele celtice.

 

Sa nu uitam nici de celebrul dovleac sculptat pentru Halloween. In colectia de bijuterii din argint La Femme Coquette vei gasi si un astfel de pandantiv pe care sa il porti la petrecere.

Cercei cu cruciulite. Crucea este un alt simbol des utilizat cu ocazia sarbatorii de de Halloween. Localurile sunt decorate cu cruci, sicrie si tot felul de alte elemente care vorbesc despre moarte. O pereche cercei in forma de cruciulita vintage, realizate din argint antichizat asa cum sunt cele din imaginea de mai sus se vor potrivi perfect cu un machiaj de tipul smokey eyes. Cerceii evident ca ii vei putea purta si la alte tinute, eventual formate dintr-o pereche de jeansi si o jacheta tip biker.

 

Iar cand vine vorba despre bijuterii pentru Halloween, o pereche de cercei cu pisicute din argint te poate duce cu gandul la pisica neagra, cea care aduce ghinionul atunci cand iti taie calea. Din fericire, cerceii La Femme Coquette nu aduc decat eleganta si bun gust, elemente care vor fi usor observate de cei din jur.

Ce trebuie sa stii este ca toate bijuteriile La Femme Coquette realizate din argint sunt marcate ANPC, astfel ca nu vei avea surpriza deteriorarii lor, ci te vei putea bucura de toate aceste accesorii ani de zile.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare