Accesorii

#culorile anului #tinute #bijuterii argint #bijuterii #primavara

Bijuterii indraznete pentru tinute in culorile anului

Primavara ne umple vietile de culoare si veselie, senzatia de renastere ne inconjoara din toate directiile, iar natura si spiritele se dezmortesc sub soarele cald si in atmosfera creata de ciripitul pasarilor. Cand frigul iernii se da in sfarsit dus, tinutele noastre capata si ele o nota de prospetime, iar in 2021 specialistii in moda si design ne propun o multime de culori vii si intense pentru a crea sau completa un tablou viu si plin de energie.

French blue, una dintre culorile primaverii 2021

Specialistii de la Institutul Pantone, cel care da tonul in tendintele fiecarui an in materie de fashion si design, au inclus pe lista culorilor ce se poarta in 2021 si nuanta french blue - un albastru intens, desprins din primaverile pariziene.

Acesta se asorteaza perfect cu galbenul luminos desemnat culoarea anului de Pantone si, desi este o culoare indrazneata, poate fi inclus cu usurinta si in cele mai sobre outfituri. Daca simti ca hainele in aceasta nuanta nu te-ar avantaja, accesoriile sunt "cheia" pentru a introduce aceasta nuanta in tinutele tale, fie ca mergi la serviciu, la un eveniment ori la o plimbare relaxata in parc.

Bijuterii in tendinte pentru orice ocazie

Calsilica este o piatra mai putin cunoscuta, insa albastrul sau intens si indraznet, cu insertii maronii sau verzi, se potriveste de minune cu argintul si o fac o alegere inspirata pentru tinute in culorile anului 2021, fie ca vorbim despre galbenul luminos, fie despre ultimate grey, fie despre combinatii intre cele doua.

Lapis lazuli, piatra prieteniei si a adevarului, este, de asemenea, o alternativa minunata daca iti place albastrul si vrei sa te inscrii in tendinte, insa poate fi si un cadou inspirat pentru o persoana draga si importanta in viata ta. Despre aceasta piatra se spune ca se afla la originea celebrului albastru de Voronet, cu care este pictata cunoscuta manastire din Moldova. In culturi stravechi, aceasta piatra era mai pretuita decat insusi aurul, poate si pentru ca era considerata sacra.

Albastrul sau se potriveste de minune cu argintul, dar si cu aurul alb, iar printre beneficiile sale putem enumera rolul protector in fata atacurilor energetice, cel de a reduce stresul si de a stabiliza emotiile, aducand liniste, armonie si intelegere. Bijuteriile deosebite cu Lapis Lazuli nu vor da, prin urmare, doar o distinctie aparte tinutelor, ci aduc si echilibru interior persoanelor care le poarta, datorita energiei unice pe care o emana.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele primaverii 2021.

De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Surse foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare