Accesorii

# bijuterii cu safire #accent bijuterii #bijuterii din argint #bijuterii

Bijuterii din argint cu safir, cadourile perfecte pentru sezonul sarbatorilor

Se apropie sezonul sarbatorilor si al cadourilor si, desi va fi unul cu totul atipic, in care nu vom putea fi aproape de toti cei cu care ne-am dori sa fim, nu inseamna ca nu ne putem face bucurii unii altora. Chiar daca pandemia va diminua febra cumparaturilor de sarbatori, poti face un cadou deosebit persoanelor speciale din viata ta. Si ce cadou e mai potrivit pentru o femeie decat o podoaba din argint incarcata de simboluri si oferita cu toata dragostea?

Bijuterii din argint cu safir, cadouri speciale pentru femei speciale

Restrictiile si prudenta ne tin departe de magazine in plina pandemie, insa cand vrei sa daruiesti cuiva ceva deosebit ai oricand la dispozitie varianta cumparaturilor online. Accent Bijuterii pune la dispozitia clientilor podoabe deosebite, lucrate cu dragoste si pricepere de bijutieri iscusiti, care se pot dovedi cadourile perfecte pentru femei speciale. Fie ca vrei sa iti surprinzi mama sau sora, fie ca vrei sa ii arati unei prietene cat de mult tii la ea, fie ca esti un barbat in cautarea cadoului cu o simbolistica perfecta pentru femeia iubita, nu vei da gres daca ii vei oferi un set de bijuterii din argint cu safir, semn al sinceritatii si romantismului, al increderii si al adevarului.

Simbol al regalitatii, safirul, in special cel in nuante de albastru, ii va spune femeii care il primeste ca este o adevarata regina pentru persoana care i l-a oferit; simbolistica regala a acestei pietre deosebite, poate cea mai apreciata dintre gemele albastre, a capatat o si mai mare amploare dupa ce printul Charles i-a daruit printesei Diana un inel de logodna cu safir de 18 carate care a intrat in istorie si in legenda.

Supranumit si Gema Cerurilor, datorita faptului ca este arhicunoscut ca o piatra albastra, safirul exista, totusi, intr-o varietate mult mai larga de culori: roz, verde, portocaliu, maro, alb, transparent, violet sau chiar negru. Este cu atat mai pretios cu cat este foarte rar in stare naturala, iar pentru o culoare mai intensa safirul este supus, de cele mai multe ori, unor tratamente termice; raritatea sa in stare naturala face din safir o piatra valoroasa, iar bijuteriile cu safir sunt cu atat mai pretioase!

Cristaloterapie cu safir

Piatra cu proprietati protectoare incredibile, safirul este si o piatra a intelepciuni si a norocului, a dorintelor implinite si a prosperitatii.

Protejeaza persoanele care il poarta de energii negative, vraji si blesteme, stimuland in acelasi timp creativitatea, comunicarea, intuitia si clarviziunea.

Purtat aproape de piele, protejeaza sanatatea, in special vazul, auzul, organele vitale, oasele si sistemul circulator; despre aceasta piatra se spune ca are proprietati vindecatoare pentru cei care sufera de TBC, arsuri, inflamatii sau paralizie, dar si ca asigura longevitatea.

Bijuterii cu safir, un cadou mereu in tendinte

Bijuteriile cu safir nu se vor demoda niciodata si sunt cadoul perfect la aniversari, onomastici si chiar pentru Sarbatorile de iarna.

O bratara din argint cu safire, un inel fin lucrat sau o pereche de cercei delicati vor fi cu siguranta apreciate de orice femeie si pot completa perfect orice tinuta, fie ea eleganta, business sau smart-casual.

Bijuterii deosebite cu safir gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului